Termeni&conditii


Capital Plaza » Termeni&conditii

SC CORVINUS INTERNATIONAL SRL, proprietara a Hotelului Capital Plaza, cu sediul in Bucuresti, Bd. Iancu de Hunedoara nr. 54, Sect 1, cod postal 011745, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/59005/2004. CUI: RO 16327042, Cont RO37BRDE445SV88075414450, deschis la Banca Romana pentru Dezvoltare - Agentia Dorobanti in calitate de proprietar al website-ului www.capitalplaza.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum  Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare in prealabil.

 

Termenii si Conditiile de Utilizare:

 

Cap. 1 Acceptul:

 

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor si Conditiilor de Utilizare si implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestia.  Va rugam vizitati periodic aceasta sectiune pentru a putea vizualiza modificarile survenite pe parcurs.

 

Cap. 2 Datele cu caracter personal:

 

Colectăm informaţii personale pe care decideti sa le oferiti voluntar, atunci cānd utilizaţi site-ul nostru.Titularul Site-ului garanteaza utilizatorilor ca vor fi respectate drepturile oferite utilizatorilor de catre legislatia romaneasca in vigoare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Site-ul nostru nu solicită intenţionat si nu colecteaza informaţii personale despre copii sub vārsta de 18 ani. Dacă aveti mai putin de 18 ani şi doriţi să utilizaţi site-ul nostru, vă rugăm să cereţi asistenta unui părinte sau unui tutore.

Informaţiile pe care le colectăm de pe site-ul nostru, pot fi utilizate pentru a īmbunătăţi experienţa dvs. referitoare la urmatoarele situatii:

  • Confirmarea rezervărilor la hotel;
  •  Cererea dvs. de evaluare a  hotelului, prin intermediul formularului de evaluare al gradului de satisfactie;
  • Trimiterea de  e-mail-uri referitoare la sejurul dumneavoastra;
  • Debitarea cartii de credit pentru depozite si rezervari platite in avans;
  • Pentru a va raspunde solicitarilor si intrebarilor dumneavoastra;
  • Pentru a va comunica ofertele speciale si promotiile potrivite dumneavoastra, dacă sinteti de acord  sa primiti astfel de anunţuri. 

 

Cap. 3 Securitatea datelor:

 

Confidenţialitatea şi securitatea informaţiilor dumneavoastră  personale este foarte importanta pentru noi. Noi nu  īmpărtăşim informaţii cu caracter personal fără permisiunea dumneavoastră.

 

Īn eforturile noastre de a vă proteja datele cu caracter personal, vom folosi īn general, standardele acceptate pentru măsuri de siguranţă, inclusiv administrative, tehnice şi fizice. Informatiile dumneavoastra personale, sunt transmise īn sistem securizat (criptat) catre Serverele noastre, nu la unele servere necunoscute sau neautorizate.

 

Cap. 4 Continutul site-ului:

 

Permisiunea de utilizare a Site-ului este acordata de catre titular numai in urmatoarele conditii:

 

a) Site-ul este utilizat exlusiv in scopuri personale si necomerciale;

b) Continutul Site-ului nu este reprodus in medii on-line sau off-line fara acordul in prealabil din partea titularului;

c) Acesta respecta in tot, cu titlu permanent Regulamentul.

 

Folosirea oricarui text, imagine, material din acest site in alte scopuri decit cele noncomerciale si cele specificate in site, fara acordul scris al SC Corvinus International SRL, este interzisa, toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor.

Cap. 5 Tarife:

Tarifele afisate in site sunt tarife pe camera pe noapte si  includ TVA (9%), taxa locala (3%), mic dejun. 

Putem să confirmăm rezervarea Dvs. numai dacă ne daţi toate informaţiile solicitate. Va rugăm să vă asiguraţi că toate datele Dvs. personale sunt corecte.

Pentru a garanta rezervarea va rugam completaţi datele cărţii dvs. de credit īn formularul online de rezervare.

Rezervarea poate fi anulata fara penalizari cu 24 de ore īnainte de data sosirii.

Īn cazul unei anulări tārzii sau īn caz de neprezentare hotelul isi rezerva dreptul de a debita cartea Dumneavoastra de credit cu preţul primei nopţi de cazare, pentru fiecare cameră rezervată. In acest caz hotelul păstrează camera la dispozitia Dumneavoastra pānă a doua zi la ora 12.

 

Cap. 6 Plata serviciilor:


Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua online, cu cardul.

Plata se poate realiza prin card de credit/debit.
S.C. Corvinus International SRL accepta urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard, JCB, Diners. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

 

Cap. 7 Efectuarea operatiunilor:

 

Daca plata se face online, cu cardul de credit/debit este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda.

 

Cap. 8 Litigii:

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile acestui site va fi solutionat  mai intai pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta.

 

 


Capital Plaza » Termeni&conditii

Rezervare

Verifica disponibilitatea





Nou!Rezervari de mese


Restaurant1880
Brasserie



Newsletter



Localizare
Situat in centrul Bucurestiului, intre Piata Victoriei si Dorobanti, hotelul Capital Plaza se afla...
Restaurantul 1880
Meniuri (pdf): Meniu a la carte | Meniu Business LunchIntr-o atmosfera originala, cu accente...
The Brasserie @Capital Plaza
Meniuri (pdf): Meniu a la carte | Meniu Business LunchMancarea proaspata, personalul prietenos...
Kubler Kaffee
Cafeneaua Kubler reinventeaza istoria cafenelei de altadata aducand-o in contemporan. Odinioara loc de...
Evenimente
In cadrul Hotelului Capital Plaza se pot organiza atat evenimente corporate cat si evenimente sociale.Nunta este mai mult decat o petrecere, este un eveniment special, capital.Iar cand aceasta are...
Stiati ca
Pe locul unde este hotelul Capital Plaza, pe la anii 1800 era limita orasului, asa numita Bariera a Herastraului. In a doua jumatate a secolului 19 "Bucurescii" aveau sa primeasca aici o artera...