Capital Plaza Hotel: în București, locul perfect pentru călătorul de business

x
Lasă-ne datele pentru ...
Trimite
Rezervă
x

Un an nou aduce cu sine proiecte noi, deplasări în interes de serviciu, întâlniri, parteneriate și o listă nouă cu provocări de înfruntat. Îmbină afacerile cu stilul și alege Capital Plaza Hotel oricând te afli în București!

 

Capital Plaza este un hotel în București cu servicii și facilități de 4 stele, special creat pentru oamenii de business. Începând de la designul clasic contemporan, sălile cu personalitate, facilitățile speciale, serviciile de calitate și până la poziționarea hotelului în o zonă centrală, pe unul dintre cele mai importante bulevarde ale Bucureștiului, preocuparea pentru publicul nostru este evidentă.

Experiența noastră recunoscută local ne plasează printre cele mai bune hoteluri din București pentru persoanele sosite aici în călătorii de afaceri, dar nu numai.

 

Te pregătești pentru o călătorie în scop business la București ori pentru o întâlnire importantă cu partenerii tăi de afaceri? În continuarea articolului, îți vom prezenta câteva dintre motivele pentru care Capital Plaza Hotel este alegerea potrivită pentru tine.

 

Capital Plaza Hotel, în Bucureștiul plin de vervă

 

  • Îți dorești o cazare modernă, centrală, cu acces rapid spre alte zone ale orașului, dar și un loc unde să te poți odihni și relaxa?

 

Capital Plaza Hotel, deși situat pe Iancu de Hunedoara, unul dintre cele mai circulate bulevarde centrale din București, are avantajul de a fi un loc liniștit, unde nu vei fi tulburat de poluarea fonică a orașului. Punem accent pe confort și nevoia de a te simți cu adevărat în largul tău, după cum vei descoperi în facilitățile pe care ți le punem la dispoziție: WiFi gratuit, aer condiționat și minibar. Bonus: odată cu rezervarea unei camere, oaspeții noștri se bucură de acces la sala de fitness, mic dejun cu bufet internațional, ziare și reviste, și, pentru un cost suplimentar, de o parcare subterană cu 25 de locuri păzite. Fiecare zi petrecută la Capital Plaza Hotel începe cu optimism și energie și se încheie în confort absolut.

În plus, hotelul fiind situat în centrul orașului, ai acces rapid spre stații de autobuz, metrou și tramvai care fac legătura cu zonele tale de interes din București. Mai multe bănci și clădiri importante (precum Guvernul României) se află la numai câteva minute distanță de mers pe jos.

 

  • Apreciezi gusturile rafinate?

 

Un restaurant elegant, o braserie cochetă și o cafenea prietenoasă te surprind plăcut ca în niciun alt hotel în București, și sunt perfecte pentru fiecare ocazie. Fie că iei prânzul cu un partener de afaceri, sau că sărbătoriți împreună un succes obținut, mesele sofisticate și biblioteca nostră de vinuri seduc simțurile și te fac să revii la Capital Plaza Hotel cu fiecare ocazie.

 

  • Cauți săli de evenimente cu aparatură performantă?

 

Centrul de evenimente de la Capital Plaza Hotel include 5 spații ușor de adaptat la amploarea evenimentului pe care îl organizezi, cu acces gratuit la internet wireless și echipamente audio-video performante. Conferințe de presă, workshop-uri, simpozioane și întâlniri de afaceri dar și cocktail-uri, nunți sau aniversări stilate devin experiențe capitale dacă te lași pe mâna noastră! Organizatorii noștri profesioniști îți stau la dispoziție și sunt pregătiți să te îndrume ori de câte ori ai nevoie.

 

Rezervă-ți experiență Capitală

 

Ne prețuim oaspeții și de fiecare dată te întâmpinăm cu bucurie. Oricând ești în căutarea unui hotel în București pe măsura așteptărilor tale, Capital Plaza Hotel îți așteaptă sosirea!
 

©2019 Capital Plaza. Toate drepturile rezervate.