Cum să alegi un hotel în București

x
Lasă-ne datele pentru ...
Trimite
Rezervă
x

Atunci când urmează să călătorești, fie în interes de business sau relaxare, alegerea unui hotel în București poate fi esențiala pentru confortul tău. La Hotel Capital Plaza vei descoperi camere de 4*, perfecte pentru un călător modern. 

Situat la 2 minute de mers pe jos de cea mai apropiată stație de tramvai, chiar în centrul de afaceri al Capitalei, acest hotel modern se află la 4 km de Palatul Parlamentului și la 5 km de cafenelele și restaurantele din Parcul Herăstrău. Camerele de la Hotel Capital Plaza au mobilier modern, detalii de design pline de farmec și oferă tot confortul necesar unei călătorii. 

Aici te poți simți ca acasă pe durata șederii tale, iar în interiorul hotelului vei descoperi 2 restaurante cu preparate delicioase și o cafenea unde poți savura cafeaua cât lucrezi sau îți pregătești lista de “to do-uri” pentru ziua în curs.

 

Cum alegi un hotel în București perfect pentru tine

Când ai la dispoziție o gamă prea variată de hoteluri, cum alegi hotelul perfect? Sunt câteva criterii de care te invităm să ții cont data viitoare când vei alege o cazare în București, te rugăm să le descoperi în rândurile de mai jos.

#1 Stabilește ce e important pentru tine

Înainte de a rezerva o cazare, fă-ți o listă rapidă a celor necesare pentru a avea o ședere cât mai plăcută. Oferă hotelul un mic dejun gratuit? Te simți mai confortabil într-o proprietate mai mică, intimă, cu personal care îți va învăța numele? Sau vrei ceva luxos? Îți plac decorul de modă veche, camerele de tip business sau design-ul de top? Pentru a simplifica alegerea, mai întâi gândește-te la ceea ce îți dorești în ceea ce privește prețul, facilitățile de bază ale hotelului și locația. 

 

#2 Descoperă toate facilitățile oferite de hotel

Atunci când cauți cazarea perfectă, facilitățile pot face cu adevărat diferența, deci află tot ce oferă hotelul în această privință. La Hotel Capital Plaza, în funcție de tipul de cameră pe care îl alegi (Standard, Superioară, Executive, Apartament) te poți bucura de o mulțime de facilități - WiFi gratuit, minibar, aer condiționat, pat matrimonial, televizor, birou, seif și multe altele. Alege camera în funcție de necesitățile tale.

 

#3 Verifică site-ul hotelului

Deși marea majoritate a oaspeților de hoteluri rezervă o cameră prin servicii de booking online, uneori cel mai simplu este să verifici site-ul direct al hotelului - o metodă bună de a afla tot ce e nou. La Hotel Capital Plaza poți primi un discount exclusiv atunci când alegi să îți rezervi camera direct pe site. 

 

#4 Vezi pe hartă locația exactă a hotelului

Înainte de a rezerva un hotel, verifică harta pentru a determina locația. Astfel poți afla cât timp îți va lua pentru a ajunge la atracții, opțiuni de luat masa, cumpărături și alte puncte de interes pe jos. La fel, te va ajuta să descoperi care sunt cele mai apropiate stații pentru mijloacele de transport în comun.

Hotel Capital Plaza este chiar pe bulevardul Iancu de Hunedoara, aproape de Guvern, Parcul Herăstrău sau Centrul Vechi, la doar 15 minute de plimbat la pas. 

 

#5 Aruncă un ochi pe review-urile oaspeților din anul precedent sau curent

Review-urile sunt aproape întotdeauna cea mai bună sursă de informație referitoare la condițiile oferite de un hotel. Înainta de a-ți rezerva camera, vezi ce au avut alți oaspeți de spus și cum a fost pentru ei experiența de cazare. 

 

Odată ce ai trecut prin toți acești pași, te poți asigura că ai ales cel mai bun hotel din București pentru nevoile tale de călătorie. 

 

©2022 Capital Plaza. Toate drepturile rezervate.