Ghid de nuntă (partea 1) - Tendințe organizare nuntă 2020

x
Lasă-ne datele pentru ...
Trimite
Rezervă
x

Organizarea unei nunți nu este niciodată o misiune ușoară pentru un cuplu. Însă cu ghidul de nuntă organizat de Hotel Capital Plaza, planificarea celei mai importante zile din viața ta va deveni mult mai ușoară. Astfel, ți-am pregătit o serie de articole sub forma unui ghid de nuntă din 5 părți care să acopere toate aspectele evenimentului tău.

În prima parte a acestui ghid vom acoperi trendurile de organizare nuntă ale anului 2020. În fiecare an, tendințele acestei zile speciale se schimbă sau se îmbogățesc, ținând pasul cu vremurile. De la paleta de culori folosite în decor, la grafica invitațiilor de nuntă, la alegerea meniului de nuntă sau a locației de nuntă, te vom ajuta să fii în ton cu tendințele, pentru a avea o nuntă memorabilă, demnă de povestit copiilor și nepoților.

Hotel Capital Plaza din centrul Capitalei este una din locațiile de nuntă perfecte - cochet, cu o arhitectură și un design viu, un restaurant cu personalitate cu meniuri delicioase și o echipă de organizare de top, te va surprinde cu fiecare detaliu ce va contribui la crearea unei zile spectaculoase. 

Care sunt tendințele de organizare a nunții în 2020?

Trendurile de nuntă pentru anul 2020 vin la pachet cu o mulțime de surprize și schimbări care vor fi pe gustul multor perechi de îndrăgostiți. 

#1 Cereri în căsătorie neconvenționale

Prima surpriza este trendul de cerere în căsătorie. Se pare că în 2020, mult mai multe femei vor avea curajul de a fi cele ce inițiază o cerere în căsătorie. Vremurile sunt cu adevărat moderne, deci pentru moderniști, această tendință le va fi pe plac. În plus, toată admirația pentru femeile curajoase și nonconformiste ce au curajul să faca acest pas. Cu siguranță vom vedea și tot mai multe video-uri pe YouTube cu cereri în căsătorie pline de farmec și personalitate sau documentarea organizării nunții pas cu pas în video-uri și vloguri.

#2 Trenduri rochii de mireasă

Designerul Phillipa Lepley estimează că în 2020 vor reveni la modă rochiile de mireasă de prințesă. Dramatice, feminine, cu fuste mari, valuri și trenă, ele vor lua ochii pe pasarela nunților din următoarea decadă. Designerul prevede că acestor rochii, miresele le vor adăuga elemente neconvenționale și detalii personale, precum jachete de piele, catarame cu pietre, tatuaje sau o coafură într-o culoare stridentă, pentru un mix wow. 

#3 Trenduri buchete de mireasă și aranjamente florale

Anul viitor, în materie de buchete și aranjamente florale de nuntă, vor prima buchetele mai informale, relaxate, cu aspect natural, ușor nefinisat. În locul clasicelor buchete de trandafiri, în 2020 vom putea vedea combinații de flori sălbatice, cu personalitate, acompaniate de mai mult verde în jur. Iar în materie de culori florale, rozurile aprinse și fuchsia vor domina.

#4 Trenduri meniuri de nuntă

Pui sau pește? Această întrebare se va auzi din ce în ce mai rar în 2020 când vine vorba de meniuri de nuntă. Odată cu creșterea trendului vegetarian și vegan, această preferință culinară se va reflecta și în alegerea meniului de nuntă a multor perechi de miri. În plus, se vor purta, ca și în cazul florilor, meniurile mai relaxate, de tip bufet sau stație de mâncare, cu preparate diverse. Iar în materie de băuturi, se prevede că ginul va fi băutura dominantă a nunților din 2020. 

#5 Trenduri decor de nuntă

Conform experților în nunți, anul următor vor domina, în materie de decor, pereții din baloane și muralele de perete pe tematică festivă de nuntă - perfecte pentru peretele de poze de la eveniment. Detaliile de tip fantastic, de basm, își vor face simțită prezența tot mai mult, cu perfole de flori, șiraguri de luminițe sau candelabre sau decorațiuni cu fructe în loc de flori.

La Hotel Capital Plaza vei regăsi o echipă dedicată de nuntă care să te ajute să îți organizezi evenimentul în ton cu trendurile autohtone. Rămâi alături de noi pentru următoarele 4 părți ale seriei Ghid de Nuntă, iar între timp, nu ezita să ne contactezi pentru a-ți rezerva spațiul pentru nunta mult visată. 

 

©2022 Capital Plaza. Toate drepturile rezervate.