Mariage Fest 2019, o ediție capitală

x
Lasă-ne datele pentru ...
Trimite
Rezervă
x

În luna îndrăgostiților va avea loc ediția de iarnă a Mariage Fest, cel mai important târg de nunți din București, la Palatul Parlamentului. Acest târg mult așteptat se va desfășura în perioada 1-3 februarie, și va surprinde cu oferte deosebite pentru evenimentul decisiv din viața fiecărui cuplu de viitori miri.

De la ediția de iarnă a târgului Mariage Fest nu poate lipsi Hotel Capital Plaza! Astfel, vă așteptăm la standul nostru cu oferte de meniu, săli de evenimente speciale și cu un decor feeric, cu rolul de a anunța atmosfera rafinată în care se va desfășura nunta oricărui cuplu care visează la un eveniment capital; la Hotel Capital Plaza, visele voastre devin realitate!

 

Mariage Fest, primul târg de nunți al anului

 

Aștepți cu nerăbdare ziua nunții voastre, dar, până atunci, ai prilejul de a păși pragul Palatului Parlamentului la Mariage Fest pentru a descoperi ofertele expozanților prezenți la târg. Astfel, îți vei face o idee mai clară asupra felului în care se poate desfășura petrecerea de nuntă, fapt care te poate inspira în planurile tale.

Știm că totul trebuie să decurgă impecabil în ziua voastră memorabilă, și de aceea Hotel Capital Plaza va participa la târg cu un stand parcă desprins din povești. Decorul romantic, elegant, în culori pastel și, bineînțeles, nelipsitele baloane, vor fi ca o avanpremieră pentru atmosfera evenimentului care va avea loc chiar în centrul orașului, pe bulevardul Iancu de Hunedoara nr 54!

 

Locația centrală, modernă și elegantă a hotelului este perfectă pentru o nuntă ca în povești.  Pentru că știm că nunta voastră este mai mult decât o petrecere, este chiar un eveniment capital ce va fi imortalizat în fotografiile de care vă veți bucura împreună mult timp.

De aceea, pe lângă meniul pe care îl poți alege, beneficiezi de consiliere permanentă pentru organizarea evenimentului, cazare în noaptea nunții cu mic dejun inclus a doua zi, tarife speciale de cazare pentru invitați, tortul festiv, lumini arhitecturale, sală, decor, scaune Chiavari și multe alte surprize care îți vor transforma ziua nunții în cel mai reușit eveniment! Descoperă oferta Capital Plaza!

 

Întâmpinare pe covor roșu, la Hotel Capital Plaza

 

Eleganța se află în detalii, iar de aceea, scoatem covorul roșu pentru întâmpinarea voastră la hotel Capital Plaza în ziua fericitului eveniment. Întâmpinarea pe acest covor este completat de vin spumant și o selecție de canapé -uri irezistibile, dând astfel startul unui eveniment fără pereche.

 

Nunta voastră necesită un meniu delicios, care să încânte simțurile tuturor celor prezenți. Ai la dispoziție mai multe variante de meniu, inclusiv meniuri all inclusive cu open bar internațional, dar de asemenea, și posibilitatea de a-ți alcătui, alături de partener, propriul meniu, pe placul vostru.

 

La Hotel Capital Plaza, beneficiați și de servicii personalizate precum decor floral, buchetul miresei, mașini de fum sau de baloane de săpun, posibilitatea de a închiria o limuzină pentru o plimbare în București preț de 3 ore, hair styling și machiajul miresei. Cu siguranță, la Hotel Capital Plaza toate dorințele mirilor au fost deslușite și sunt gata să fie puse în practică!

 

Așadar, te așteptăm la standul Capital Plaza din cadrul Mariage Fest 2019, în primul weekend de februarie, pentru a-ți prezenta pe larg oferta noastră de nuntă.

 

Poți consulta broșura noastră pentru a fi la curent cu serviciile și beneficiile de care te bucuri atunci când alegi Capital Plaza - însă la Mariage Fest, vei descoperi toate amănuntele care fac diferența și care transformă un eveniment special într-unul capital.

Te așteptăm la Palatul Parlamentului!

 

©2020 Capital Plaza. Toate drepturile rezervate.