Ghid de nuntă (partea 4) - Tendințe meniu nuntă 2020

x
Lasă-ne datele pentru ...
Trimite
Rezervă
x

Când plănuiești organizarea celei mai importante zile din viața ta, alegerea unui meniu de nuntă se poate dovedi a fi o alegere nu atât de simplă. În ghidul de nuntă pe care vi l-am pregătit am acoperit deja în partea 1 tendințele organizării nunții în 2020, în partea a doua cum alegi locația de nuntă din București perfectă pentru ziua ta cea mare, iar în partea a 3-a tendințele în materie de coafuri pentru această decadă. 

Astăzi vom discuta, în cea de-a 4-a parte a acestui ghid menit să simplifice viața mirilor, trendurile de meniuri de nuntă ale acestui an. Se spune deseori ca jumatate din succesul organizatoric al unei nunți este meniul - fiecare dintre noi am fost la cel puțin o nuntă în cadrul căreia un preparat ne-a impresionat cu siguranță și pe care ni l-am reamintit cu plăcere ulterior. La Hotel Capital Plaza credem cu tărie că fiecare detaliu al unei nunți trebuie să fie mereu impecabil, astfel, sperăm că și informațiile de mai jos vă vor ajuta să aveți o zi cu adevărat memorabilă, detaliu cu detaliu.

 

Trenduri meniu nuntă în anul 2020

#1 Meniuri diverse

Poți combina brânzeturi de specialitate, mezeluri de calitate, antipasti, sosuri, fructe uscate și nuci, dar și preparate mai consistente și surprinzătoare. În plus, specialiștii recomandă un meniu cât mai colorat, atât în preparate, cât și în materie de decorațiuni florale ale mesei. 

 

#2 Deserturi cu personalitate

O selectie variată și delicioasă de deserturi poate contribui enorm la frumusețea unei nunți. În acest an, specialiștii recomandă deserturi ceva mai neconvenționale față de cele cu care ne-am obișnuit deja. Un exemplu, în acest sens, este o stație de deserturi Sgroppino - un concept venețian ce combină cocktail-uri și deserturi, precum espresso martini tiramisu. Pentru invitații mici puteți crea răsfățuri dulci precum milkshake-uri decorate drăguț, gogoși pe băț, sau o mică grădină de deserturi, ca aranjament deosebit. Scopul acestui trend în deserturi este de a oferi invitaților mici experiențe dulci memorabile, precum conuri de taco umplute cu combinații dulci sau acadele cu tot felul de prăjituri haioase și gustoase. 

 

#3 Cocktailuri bespoke

Un trend de băuturi de nuntă care a crescut considerabil în ultima perioada este acela care pune ginul în prim plan. Stațiile de gin de la nuntă oferă o mulțime de opțiuni customizabile pentru invitați, oferindu-le șansa să socializeze în timp ce își prepară băutura. Însa acest principiu este valabil pentru orice alt tip de alcool ales în meniul de nuntă. Astfel, în cadrul acestei stații speciale de băuturi de la nuntă, poți mixa alcoolul ales cu diferite felii de fructe - grapefruit roz, lime, portocale, etc - cu bețișoare de scorțișoara, frunze verzi aromate și multe altele. 

În materie de culori de cocktailuri, anul acesta se va purta portocaliul. Mai mult, există o schimbare și în principala băutură aleasă pentru toast. Anul acesta, cava, prosseco și cremant sunt favoritele tututor. 

 

#4 Bolurile cu mâncare

Bolurile cu diferite tipuri de preparate sunt foarte la modă anul acesta. Fructe, boluri de sushi sau burrito și multe altele își găsesc locul pe mesele de nuntă tot mai mult. În plus, acest trend ajută și la minimizarea risipei de mâncare - un trend global ce continuă să crească peste tot în lume. 

 

#5 Meniu de nuntă vegan

Nu mai este niciun secret pentru nimeni că mâncarea vegană continuă să câștige teren an după an. Acum, ea este prezentă și în meniurile de nuntă care să ofere invitaților vegani opțiuni delicioase.

 

#6 Snackuri de noapte la nuntă

Știm prea bine că uneori o nuntă se poate întinde mult peste timpul estimat de petrecere - de la o nuntă de după-masă până la una ce ține până a doua zi. Astfel, un nou trend este acela de snackuri de noapte, precum mini-burgeri, pește, chipsuri, platouri de brânză și răsfățuri dulci. 

 

Sperăm ca te-am inspirat încă o dată cu noi idei de planificare a nunții tale. Vom reveni în curând cu o nouă parte a ghidului de nuntă de la Hotel Capital Plaza. Echipa noastră de evenimente îți stă oricând la dispoziție pentru a te ajuta să planifici o nuntă în stil capital! 

©2022 Capital Plaza. Toate drepturile rezervate.