Oferta de Revelion de la Hotel Capital Plaza - Glittering New Year's Eve 2020

x
Lasă-ne datele pentru ...
Trimite
Rezervă
x

SOLD OUT -  Locurile la petrecerea de Revelion s-au ocupat. Vă mulțumim pentru interes și vă așteptăm la urmatoarele noastre evenimente!

 

Sărbătorile sunt magice în fiecare an în București, mai ales când ai o ofertă de Revelion cu adevărat strălucitoare de la Hotel Capital Plaza. Orașul se umple de luminițe, iar atmosfera festivă pare să se instaureze în Capitală, gata de petrecere alături de familie și prieteni. 

 

Un Revelion la Hotel Capital Plaza poate fi chiar petrecerea de sărbători pe care o căutai, iar tema de anul acesta te va surprinde și îți va oferi șansa de a-ți crea noi amintiri alături de persoanele dragi. În plus, vei fi chiar în centrul orașului, la câteva minute de focurile de artificii care vor umple Capitala la miezul nopții, când ne vom lua rămas bun de la 2019 și vom întâmpina plini de optimism noul an. 

 

Ce ofertă de Revelion 2020 ai la Hotel Capital Plaza?

 

Anul acesta am împlinit 10 ani de Capital Plaza, motiv pentru care fiecare zi, cât și fiecare ocazie, a devenit o sărbătoare. Iar oferta de Anul Nou nu face excepție de la această regulă. Astfel, tema acestui Revelion este un Glittering New Year’s Eve - o petrecere plină de glam de Anul Nou.  În ritmuri moderne susținute live de 4 Soul Band &DJ, cu o tombolă cu premii, un bufet bogat cu cele mai rafinate preparate, un bar nelimitat cu cele mai variate băuturi, Glittering New Year's Eve 2020 îți va aduce un plus de strălucire trecerii dintre ani.

De la meniul delicios cu preparate rafinate, la momentele de entertainment, decorul locației și activitățile dedicate celor mici, petrecerea va surprinde fiecare invitat, oferindu-i clipe cu adevărat magice. 

 

Locul pentru Revelionul la Hotel Capital Plaza este de 442 Ron / persoană, exclusiv pentru rezervare și plată integrală până la data de 30.11.2019. Pentru rezervări dupa 30.11.2019, prețul este de 465 Ron/ persoană. 

Te așteaptă:

  • Muzică live - 4 Soul Band & DJ

  • Meniu Bufet

  • Open Bar Internațional

  • Tort festiv

  • Tombola cu premii

  • Mini-Revelion

  • Tombolă

Meniul de Revelion te va seduce

Anul acesta am pregătit invitaților un meniu gata să satisfacă și cele mai exigente gusturi, destul de divers și cu adevărat delicios. Aperitive de Revelion, fripturi fragede, specialități de pește, cartofi aburinzi și legume variate, selecție de brânzeturi, o diversitate de prăjituri - acestea sunt doar câteva dintre preparatele festive. Poți descoperi tot meniul de Revelion aici.

În plus, nici barul nu te va dezamăgi - băuturi alcoolice din toate gamele, cocktailuri pline de gust, răcoritoare și un coffee stațion cu o cafea delicioasă și o selecție de ceaiuri aromate.

 

Distracție pentru cei mici

Revelionul este întotdeauna o ocazie de celebrare pentru întreaga familie. Astfel, nu i-am uitat nici pe cei mici, cărora le-am pregătit un miniRevelion plin de distracție. Eroii din desene animate vor fi partenerii de joacă ai celor mici, într-un univers de poveste plin de jocuri interactive, statui muzicale, jocuri de actorie și multe altele. Programul special este asigurat între orele 21.00 - 03.00 și se realizează pentru un grup minim de 20 copii. Tariful este de 170 ron / 1copil și 300 Ron / 2 copii.  

 

Rezervă-ți locul!

Beneficiază acum de cel mai bun tarif și rezervă-ți din timp locurile la petrecerea de Revelion în București:

  • 442 Ron / persoană, exclusiv pentru rezervare și plată integrală până la data de 30.11.2019.

  • 465 Ron/ persoană, pentru rezervări dupa 30.11.2019

Vrei să petreci de Anul Nou la Hotel Capital Plaza? Rezervă acum la telefon 0733 200 226, email [email protected] sau trimite o cerere prin formular.

©2022 Capital Plaza. Toate drepturile rezervate.