O serie de avantaje la botezul organizat duminica la Hotel Capital Plaza

x
Lasă-ne datele pentru ...
Trimite
Rezervă
x

Din pasiune pentru pregătirea celor mai memorabile evenimente, lansăm o ofertă irezistibilă pentru organizarea petrecerii de botez duminica! Această ofertă de botez este valabilă numai în zilele de duminică pe parcursul întregului an 2019. Descoperă care sunt beneficiile incluse în prețul promoțional, în rândurile ce urmează!

 

Botez duminica: o ofertă capitală

 

La Hotel Capital Plaza, weekendul este rezervat petrecerilor de botez în stil capital. Odată cu achiziționarea meniului de botez, hotelul îți oferă în dar o întreagă listă de avantaje, precum:

 

 • tortul festiv,

 • consiliere permanentă și planificare în detaliu pentru organizarea evenimentului mult visat,

 • sala și ringul de dans,

 • o cameră gratuită în noaptea evenimentului, cu mic dejun inclus a doua zi,

 • lumini arhitecturale

 • vitamin bar

dar și alte surprize care îți vor transforma evenimentul special într-unul cu adevărat memorabil.

 

Cu oferta pentru organizarea botezului duminica, beneficiezi de aceleași avantaje din partea hotelului Capital Plaza, dar și de un meniu rafinat, la prețul special de 59 .

Meniul constă în aperitive din arta gastronomică internațională:

 

 • trilogie de brânzeturi,

 • mini vol-au-vent cu pui și ciuperci,

 • ruladă cu somon afumat și cremă de brânză,

 • chifteluțe cu ou de prepeliță,

 • mozzarella ciliegine cu roșii cherry,

 • icre de crap cu ou de prepeliță în aluat fraged,

 • tartină cu pastramă de vită și sos Dijon,

 • aspic de legume;

 

Ca feluri principale, fileul de păstrăv servit cu spaghete de legume și sos lemon, salata asortată și mixul grill din piept de pui, mușchiuleț de porc și cârnați proaspeți, servit cu cartofi copți delectează simțurile, surprinzând plăcut chiar și cei mai pretențioase gusturi.

Mixul de alune, porumb și nuci caju este gustarea sănătoasă dintre mese, iar tortul festiv din partea casei reprezintă punctul culminant al poveștii voastre de botez la Hotel Capital Plaza.

Organizarea petrecerii de botez duminica, la Hotel Capital Plaza, este o ofertă care te va cuceri!

Un open bar, cu băuturi fine (J&B scotch whisky, Absolut Vodka, Martini alb sau roșu, Sauvignon Blanc și Fetească Neagră de la Cramele Tohani, bere cu și fără alcool), băuturi răcoritoare, apă plată și carbogazoasă și cafele aromate la filtru, espresso și capuccino, menține atmosfera de sărbătoare pe parcursul întregului eveniment.

 

Ne găsești în centrul Bucureștiului

 

Pe lângă oferta de botez atrăgătoare, Hotel Capital Plaza are avantajul de a fi situat în centrul orașului, pe bulevardul Iancu de Hunedoara nr. 54, la numai câteva minute de mers pe jos față de stația de metrou Piața Victoriei. De asemenea, în apropierea hotelului sunt mai multe stații de autobuz și tramvai care conectează hotelul cu diferite zone ale orașului.

În weekend, în special duminica, traficul rutier este, comparativ cu restul săptămânii, mai liniștit în zona în care se află hotelul, făcând accesul spre Hotel Capital Plaza și mai facil decât de obicei. Astfel, toți invitații vor ajunge în timp util la petrecerea de botez.

Vă așteptăm pe toți la Hotel Capital Plaza, cu servicii de 4 stele, un personal profesionist, organizat și inspirat în orice eveniment special și business.

Compară-ți opțiunile, alege beneficiile și trimite-ne o cere pentru oferta de botez duminica!

 

©2019 Capital Plaza. Toate drepturile rezervate.