Organizează petrecerea de botez la Capital Plaza!

x
Lasă-ne datele pentru ...
Trimite
Rezervă
x

Să devii părinte este printre cele mai importante evenimente din viața ta, iar botezul este acea amintire prețioasă care va rămâne în sufletul tău și al familiei tale pentru foarte mult timp de acum înainte; este un moment crucial, în care cele două familii (a ta și a jumătății tale) se unifică grație micului bebeluș care vă va moșteni tradițiile și nu numai. Pentru că știm că botezul este un eveniment extrem de important, echipa  Hotel Capital Plaza s-a pregătit pentru organizarea petrecerilor de botez fără cusur, care să reflecte statutul de 4 stele al hotelului.

Așadar, dacă plănuiești pentru anul acesta botezul copilului, citește în continuare acest articol pentru a te convinge de ce  Hotel Capital Plaza este alegerea optimă pentru organizarea petrecerii de botez!

 

Una dintre cele mai bune locații de botez din București

 

Capital Plaza este un hotel de 4 stele din centrul Bucureștiului, situat pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, fiind cazarea preferată, în primul rând, de către oamenii de afaceri aflați la București în călătorii de business. Localizarea hotelului în centrul orașului, în apropierea piețelor Dorobanți, Romană și Victoriei este un aspect extrem de convenabil pentru clienții hotelului, care se pot deplasa cu ușurință de la cazare spre mai multe zone de interes din Capitală.

 

Pe lângă camere confortabile cu o suită de servicii și facilități incluse, la  Hotel Capital Plaza vei găsi și unele dintre cele mai moderne și elegante săli de evenimente - atât corporate, cât și săli de evenimente speciale - unde se sărbătoresc cele mai frumoase ocazii private. Petrecerile de botez și nuntă, dar și aniversările strălucesc de bucurie la Capital Plaza, unde fiecare eveniment este tratat cu profesionalism, dar și inspirație.

 

Alegând Hotel Capital Plaza drept locul pentru organizarea petrecerii de botez, poți fi sigur(ă) că toți invitații voștri vor ajunge cu ușurință la eveniment. Hotelul este situat la numai 2 km distanță față de Gara de Nord, 4 km distanță față de Gara Obor și la 20 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Henri Coandă.

 

Organizarea petrecerii de botez

 

La Hotel Capital Plaza, organizarea petrecerii de botez este realizată de către profesioniștii noștri care îți vor fi alături pas cu pas în implementarea deciziilor pe care le iei. Consultă broșura noastră pentru petrecerile de botez și alege-ți varianta preferată!

 

Ai la dispoziție trei variante de meniu (două fixe și unul All Inclusive cu open bar internațional), iar dacă visezi la un eveniment de top, poți opta și pentru serviciile noastre extra*, care îți vor transforma evenimentul special în unul de vis: întâmpinare pe covor roșu, decorațiuni florale atât pentru sală și mese, cât și pentru scara de marmură, lumini speciale, mașină de făcut baloane din săpun, lumânări de botez, fețe de masă în culori și texturi speciale, quartet pentru recepția de întâmpinare, fântână de ciocolată și multe altele.

 

Odată cu achiziționarea oricărui meniu dintre cele trei pe care le ai la dispoziție, te bucuri de următoarele beneficii incluse în prețul achitat:

 

  • Cazare gratuită în seara evenimentului, cu micul dejun de a doua zi inclus;

  • Tarife speciale la cazarea invitaților prezenți la eveniment;

  • Parcare subterană (în limita locurilor disponibile);

  • Sala și ringul de dans;

  • Tortul festiv;

  • Vitamin bar;

  • Degustarea meniului ales, schema sălii cu aranjamentul meselor și lista invitaților;

  • Scaune Chiavari;

  • Fețe de masă din tafta sau brocart

  • Consiliere permanentă pentru organizarea petrecerii de botez.

 

Nu ezita să ne contactezi specialiștii la adresa [email protected] sau la numărul de telefon 40 733 200 226.

Te așteptăm cu drag să punem la cale cel mai special eveniment din viața ta!

 

*Costurile pentru aceste servicii personalizate nu sunt incluse în prețul meniului ales.
 

 

©2019 Capital Plaza. Toate drepturile rezervate.