Petrecere de Revelion

x
Lasă-ne datele pentru ...
Trimite
Rezervă
x

Sărbătorile sunt magice în fiecare an în București, mai ales când ai o ofertă de Revelion cu adevărat strălucitoare de la Hotel Capital Plaza. Orașul se umple de luminițe, iar atmosfera festivă pare să se instaureze în Capitală, gata de petrecere alături de familie și prieteni. 

Un Revelion la Hotel Capital Plaza poate fi chiar petrecerea de sărbători pe care o căutai. În plus, vei fi chiar în centrul orașului, la câteva minute de focurile de artificii care vor umple Capitala la miezul nopții, când ne vom lua rămas bun de la 2022 și vom întâmpina plini de optimism noul an. 
 

Ce ofertă de Revelion 2023 ai la Hotel Capital Plaza?

De la meniul delicios cu preparate rafinate, la momentele de entertainment, decorul locației și activitățile dedicate celor mici, petrecerea va surprinde fiecare invitat, oferindu-i clipe cu adevărat magice. 

În ritmuri moderne susținute de DJ, cu o tombolă cu premii, un bufet bogat cu cele mai rafinate preparate, un bar nelimitat cu cele mai variate băuturi, Revelionul la Hotel Capital Plaza îți va aduce un plus de strălucire trecerii dintre ani.

Locul pentru Revelionul la Hotel Capital Plaza este de 670 Ron / persoană. Se acordă discount-uri pentru grupuri și plata integrală în avans.

Ia-ți 9 prieteni sa petreceți împreună, ira biletul tau este GRATUIT!  Oferta este valabilă pentru grupuri de 9+1 persoane.

Te așteaptă:

  • Meniu Bufet
  • Open Bar Internațional
  • DJ
  • Tort festiv
  • Tombolă cu premii
  • Mini-Revelion
     
Meniul de Revelion te va seduce!

Anul acesta am pregătit invitaților un meniu gata să satisfacă și cele mai exigente gusturi, divers și cu adevărat delicios. Aperitive, fripturi fragede, specialități de pește, cartofi aburinzi și legume variate, selecție de brânzeturi, o diversitate de prăjituri - acestea sunt doar câteva dintre preparatele festive. 

În plus, nici barul nu te va dezamăgi - băuturi alcoolice din toate gamele, cocktailuri pline de gust, răcoritoare și un coffee station cu o cafea delicioasă și o selecție de ceaiuri aromate.
 

Distracție pentru cei mici

Revelionul este întotdeauna o ocazie de celebrare pentru întreaga familie. Astfel, nu i-am uitat nici pe cei mici, cărora le-am pregătit un mini Revelion plin de distracție

Eroii de desen animat vor fi partenerii de joacă ai copiilor într-un univers de poveste.

Jocuri interactive, concursuri, muzică si dansuri, baloane modelate și pictură pe față, sunt doar câteva dintre jocurile ce le vor asigura copiilor o seară specială/Preț: 250 ron / 1 copil sau 400 ron / 2 copii.

*Programul are durata 4 ore

**Programul se realizează pentru un grup de minim 20 copii

Vezi oferta completă aici! 

 

Rezervă-ți locul!

Beneficiază acum de cel mai bun tarif și rezervă-ți din timp locurile la petrecerea de Revelion în Bucureșți:

Vrei să petreci de Anul Nou la Hotel Capital Plaza? Rezervă acum la telefon 0372.080.080, email [email protected] sau trimite o cerere prin formular.

 

 

Trimite o cerere:


©2023 Capital Plaza. Toate drepturile rezervate.