Cum alegi un restaurant pentru nuntă perfect pentru ziua ta specială

x
Lasă-ne datele pentru ...
Trimite
Rezervă
x

Atunci când vrei să încununezi perfect ziua ta plină de dragoste, un restaurant pentru nuntă ales după preferințele tale va face în mod clar diferența. Odată ce emoțiile de la biserică au trecut, este momentul pentru a sărbători. Atmosfera idilică a unei astfel de celebrări poate fi influențată chiar de restaurantul pentru nuntă ales de tine. Atfel, importanța acestuia este una majoră. Nu degeaba unul dintre primele detalii setate de cei doi îndrăgostiți care își unesc destinele sunt chiar locul petrecerii, iar, mai apoi, meniul pentru nuntă. 

 

La Capital Plaza Hotel vei găsi restaurantul perfect - Restaurant 1880 - unde să te bucuri alături de familie și prieteni de unirea destinului cu partenerul tău de viață. Aici vei găsi un mix armonios de decor retro-chic, detalii pline de viață și personalitate, un spațiu elegant și un meniu de nuntă care să răsfețe papilele gustative ale tuturor invitaților tăi.

Mai mult, spațiul din interiorul hotelului, cu accentele și detaliile arhitecturale splendide, vor transforma fiecare pas într-o incursiune prin demonstrația capitală de stil și bun gust din hotelul nostru. Invitații tăi vor fi bucuroși să descopere fiecare detaliu retro-chic atent pus la punct în decor. 

 

Cum alegi restaurantul pentru nuntă perfect?

Nu e ușor să găsești un restaurant unde să îți organizezi nunta pe măsura așteptărilor și viziunii tale. Să fie și într-o locație accesibilă pentru invitați, să aibă și un decor idilic pentru nuntă, destule locuri de parcare, iar meniul să corespundă gusturilor voastre culinare - la Capital Plaza Hotel, Restaurantul 1880 întrunește toate aceste detalii. Elemente originale de arhitectură. De la decorațiuni cu iz de secol XIX, la paneluri de lemn și culori calde - acestea sunt ingredientele care completează un loc și un meniu sofisticat în inima Bucureștiului. Parchet, mochetă și accente cu stil. Arhitectura locului te va face să te îndrăgostești de el la prima vedere, cât si la prima degustare. În plus, din restaurant ai acces imediat pe mica terasă exterioară - oaza noastră de verde și zen pentru o gură de aer sau puțină conversație. Ne-am gândit la toate, pentru a-ți ușura ție sarcina. 

 

Cum alegi meniul de nuntă?

În meniul de nuntă de la Restaurant 1880 te poți bucura de nenumărate preparate - creveți tiger, file de sole, somon pe pat de couscous - acestea sunt doar câteva dintre exemple. Gusturile tale vor decide exact cu ce bunătățuri culinare vrei să îți surprinzi invitații. Chef-ul nostru te va ajuta să creezi o adevărată simfonie de arome, texturi și gusturi, care să pună și mai puternic în valoare ziua ta cea mare. Ne mândrin de fiecare dată cu surprizele din meniul nostru a la carte și nu ezităm să ne autodepășim, cât și așteptările invitaților, de fiecare dată. 

 

Atunci când alegi să îți organizezi nunta la Capital Plaza Hotel, primești o experiență unică, în culori vibrante, cu un gust aromat și o atmoferă seducătoare. Nu ezita să ne contactezi pentru a te ajuta să te bucuri de o zi memorabilă, plină de iubire. 

 

©2020 Capital Plaza. Toate drepturile rezervate.