Restaurante în București chic la Capital Plaza Hotel

x
Lasă-ne datele pentru ...
Trimite
Rezervă
x

Atunci când cauți restaurante în București pline de personalitate, la Hotel Capital Plaza găsești exact ce îți trebuie. Hotelul de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, situat atât de aproape de centrul Capitalei, oferă 2 restaurante distincte și o cafenea, fiecare cu propriul farmec, meniu și specific. 

Fiecare dintre acestea este pretabil atât ocaziilor de zi cu zi (prânzuri, cine, întâlniri de afaceri și relaxare), cât și pentru evenimente deosebite, precum nunți, botezuri, și nu numai.

În rândurile de mai jos vă invităm să descoperiți câte ceva despre fiecare - detalii ce vă vor face să le îndrăgiți instant.

 

Restaurantele din București de la Hotel Capital Plaza

Trei locuri de inspirație și intimitate în centrul orașului. Cu design clasic sau modern și ingrediente originale din bucătăria mediteraneeană. Un restaurant elegant, o braserie cochetă și o cafenea prietenoasă te surprind și sunt perfecte pentru fiecare ocazie. Bonus: o grădină interioară de vară și spectacolul străzii pe fundal!

Restaurantul 1880 este o adevărată nestemată în inima orașului. Cu elemente originale de arhitectură, decorațiuni inspirate din stilul secolului XIX, cu paneluri de lemn și culori calde, oferă o atmosferă rafinată și plină de personalitate. Meniul sofisticat satisface cele mai pretențioase papile gustative, cu fiecare ocazie a zilei. Micul dejun, bogat în preparate din gastronomia internațională, încântă cele mai diverse gusturi de la primele ore ale dimineții. La prânz sau cină, meniul a la carte oferă arome cu accente mediteraneene pentru parteneri de afaceri, cupluri care au ieșit la un date romantic sau prieteni ce vor să savureze ceva delicios. Experiența culinară de la Restaurant 1880 este una promițătoare, seducând iubitorii de gastronomie. 

Iar decorațiunile transformă locul într-un răsfăț vizual pentru cei ce rezervă restaurantul pentru ocazii deosebite, precum un botez sau o aniversare. De la decorații deosebite, la corpuri de iluminat care creează povești, completate de accente de verde deschis, locul este o oază de frumos în inima Bucureștiului. Arhitectura lui splendidă a fost gândită pentru a crea o atmosferă specială pentru toți cei ce apreciază stilul retro-vintage-chic, îmbinat cu facilitățile moderne. Iar la final, restaurantul îți va asigura o experiență capitală memorabilă. 

Un alt restaurant din București perfect de descoperit la Hotel Capital Plaza este The Brasserie. Cu aer relaxant și o bibliotecă de vinuri care-ți șoptesc la ureche, braseria este locul ideal să te destinzi, în timp ce te bucuri de un prânz intim. Un spațiu relaxat, titluri de călătorie, atmosferă însuflețită și un bulevard în mișcare. Atmosfera și stilul modern-chic, cu design elegant, luminos, creează din brasserie un loc perfect pentru o pauză de la cotidian. Poți descoperi aici o bibliotecă de vinuri perfecte pentru o degustare. Ai posibilitatea să alegi din zeci de vinuri din diverse regiuni, pentru a încânta iubitorul de vinuri din tine. Iar meniul completeză perfect această experiență, toate în timp ce poți admira priveliștea orașului și trecătorii, pe geam. Fie ca vii la micul dejun sau prânz, poți opta între sandvișuri rapide, pizza delicioasă sau alte preparate gătite în stil clasic sau mediteraneean. Nu degeaba la noi, la ora prânzului, este mereu plin!

Fiecare dintre aceste locații este perfectă pentru tot ce îți poți imagina - ieșiri savuroase, aniversări speciale, botezuri și alte evenimente. Ne poți contacta pentru a rezerva o masă la [email protected]. Te așteptăm să descoperi aceste 2 restaurante din București care îți vor face zilele cu mult, mult mai delicioase! 

©2021 Capital Plaza. Toate drepturile rezervate.