3 motive pentru care o sală de conferințe de la Hotel Capital Plaza, București e alegerea ta

x
Lasă-ne datele pentru ...
Trimite
Rezervă
x

Atunci când pregătești un eveniment corporate important, ”To Do List”-ul tău este încărcat cu mai multe lucruri de care trebuie să ții cont pentru ca respectivul eveniment să fie reușit; începând cu locația potrivită, aparatura multimedia necesară, serviciile de calitate, coffee breaks care să răsfețe simțurile și până la designul sălii, totul trebuie să fie impecabil pus la punct pentru ca evenimentul tău de business să fie unul cu care să te poți mândri. Cum te poți decide care este cea mai potrivită locație cu sală de conferințe din București care să satisfacă toate aceste cerințe?

În acest articol, îți prezentăm centrul de conferințe de la Hotel Capital Plaza din centrul Bucureștiului și principalele motive pentru care merită să incluzi acest hotel de 4 stele în topul opțiunilor tale pentru organizarea unui eveniment corporate important.

 

1. Săli de conferințe din București, versatile și moderne

 

Teatru, cabaret, careu, U-shape, banquet, fiecare tip de aranjament se potrivește perfect în oricare sală de conferințe de la Hotel Capital Plaza din București. Aici, ai la dispoziție cinci săli de evenimente business care alcătuiesc centrul de conferințe al hotelului, unde fiecare tip de eveniment business - fie că este vorba despre o conferință, un training sau o prezentare - își găsește încăperea potrivită. Sălile modulare sunt o caracteristică importantă a centrului de conferințe Hotel Capital Plaza, căci se pot adapta cu ușurință cerințelor organizatorilor și pot acomoda un număr flexibil de invitați.

Suprafața fiecărei săli de conferințe de la Hotel Capital Plaza variază, și în funcție de aceasta, și numărul de participanți ce pot fi găzduiți. Însă caracterul modular al sălilor și faptul că acestea comunică între ele poate extinde cu mult numărul de participanți, cum este cazul sălii Pache Protopopescu: deși, inițial, această sală este potrivită pentru evenimente de la 16 la 35 de persoane, pereții săi mobili pot fi mutați pentru ca sala să fie unită cu foyerul și sălile alăturate, formând un nou spațiu cu o capacitate de până la 160 de persoane în stil teatru. Această soluție smart de design al centrului de conferințe Capital Plaza este cu siguranță convenabilă și asigură posibilitatea de a organiza mai multe tipuri de evenimente corporate cu diferite aranjamente ale scaunelor.

Alte facilități de 4 stele, precum Wi-Fi-ul gratuit, aer condiționat, video-proiector cu mufă HDMI,  flipchart, microfoane și sisteme de sonorizare standard, ecran de proiecție, linii telefonice și designul modern, în tonuri elegante de bej, crem și vernil, vor ajuta ca evenimentul business să se desfășoare fără cusur, în așa fel încât să fie unul de succes.

Descoperă toate opțiunile de săli de evenimente corporate și toate avantajele pe care le prezintă acestea. Vei fi surprins/ă apoi cât de simplu și rapid este să faci cea mai inspirată alegere pentru evenimentul tău!

 

2. Design interior proaspăt în o locație centrală

 

Fiind situat în centrul Bucureștiului, pe Bulevardul Iancu de Hunedoara nr 54, Hotel Capital Plaza are o poziționare convenabilă, în centrul orașului, în apropierea mijloacelor de transport în comun (metrou, tramvai, autobuz) și este situat la o distanță scurtă de mers pe jos față de două dintre cele mai importante piețe publice din București: Piața Victoriei și Piața Romană.

Un eveniment ce are loc la  Hotel Capital Plaza impresionează din primul moment datorită faptului că este situat în o zonă centrală, în care se poate ajunge cu ușurință din mai multe zone importante ale orașului, inclusiv de la Gara de Nord sau de la aeroportul Henri Coandă.

Designul interior al hotelului, cu un foyer plin de lumină naturală ce pătrunde printr-un elegant perete de sticlă cu vedere spre o terasă interioară cochetă, combinațiile elegante de culori în ton cu primăvara (verde, alb, crem) și elemente arhitecturale impresionante, precum impunătoarea scară albă elicoidală și lifturile panoramice sunt accentele rafinate de care locația unui eveniment corporate are întotdeauna  nevoie.

 

3. Consultanță în organizarea evenimentului tău

 

La Hotel Capital Plaza, echipa de organizatori de evenimente - atât corporate, cât și sociale - are experiența profesională necesară pentru a reuși să găsească de fiecare dată soluțiile cele mai potrivite pentru clienții săi. Evenimentul tău merită să fie organizat în stil capital și de aceea îți vom sta la dispoziție cu amabilitate, profesionalism și promptitudine.

Pentru a beneficia de consultanță în organizarea unui eveniment nou, programează o întâlnire cu echipa noastră!

Contact:

+40 372 080 080 sau e-mail [email protected]

Odată ce ai ales Hotel Capital Plaza pentru organizarea evenimentului tău, vei vedea cum vei bifa o serie de puncte de pe lista ta ”To Do”. Alege-ți sala de conferințe de la  Hotel Capital Plaza București și convinge-te!

 

 

©2019 Capital Plaza. Toate drepturile rezervate.