Pornește în explorare

Orice călătorie te transformă într-un povestitor. Privește orașul prin ochii unui localnic și descoperă obiectivele turistice din București.

 

x
Lasă-ne datele pentru ...
Trimite
Rezervă
x
Capital Plaza Hotel București

Urmează să vii în București?

La Capital Plaza ești în centrul orașului, aproape de cele mai vizitate atracții turistice și culturale, Centrul Vechi, parcuri. Ocazia perfectă să explorezi orașul în stilul propriu și să-i afli poveștile fascinante.

To write my dissertation has one of the most complicated task for me.So, I've decided to ask to write my dissertation professionals in that sphere. I like that I can get good content online and without any effort.
Capital Plaza Hotel București

Obiective turistice din București

Începe călătoria turistică chiar cu locul istoric de la Capital Plaza, unde vei descoperi Bariera Herăstrăului - semnificativă pentru Capitală în secolul XIX, când marca limita de nord a Bucureștilor. Și continuă turul orașului cu muzeele fascinante din împrejurimi.

untitled

Muzeul "Grigore Antipa"

Monede antice din tezaurul mondial și colecţii diverse - de la minerale şi fosile, la moluşte, peşti, păsări şi mamifere.
grigore antipa280x32

Muzeul Țăranului Român

Artă și tradiții populare, dar și elemente decorative în stil neo-românesc. Locul ideal unde meșteșugurile prind viață.
muzeultaranului280x32

Ateneul Român

Inima culturii românești. Un monument inspirat din vechile temple grecești care ilustrează o frescă impresionantă cu istoria poporului român în 25 de episoade.
untitled

Muzeul Satului "Dimitrie Gusti"

Un sat-muzeu cu monumente şi artefacte din România secolului XVII, perfect pentru suveniruri autentice.
muzeulsatului 280x32

Palatul Parlamentului

O clădire-simbol în lume - a doua ca dimensiune după Pentagon. Aici sunt găzduite cele mai importante conferințe și evenimente de afaceri din București.
palatulparlamentului 280x32

Muzeul Național "George Enescu"

Casa memorială a celebrului muzician George Enescu - cu partituri ale operelor sale, diplome, medalii și obiecte personale.
georgeenescu280x32

©2024 Capital Plaza. Toate drepturile rezervate.