Centru de evenimente

5 spații ușor de adaptat la amploarea evenimentului tău cu acces gratuit la internet wireless și echipamente audio-video performante. Conferințe de presă, workshop-uri, simpozioane și întâlniri de afaceri dar și cocktail-uri, nunți sau aniversări stilate - în centrul orașului!

Spune-ne cerințele tale și o echipă de organizatori profesioniști e pregătită să te îndrume cu atenție!

Rest and a good time in such a good place always have a positive effect on the physical and psychological condition of young people and their learning as well as sports. You may ask: how does sports affect academic performance? The answer will surprise you and definitely motivate you to a healthy lifestyle and good rest.
x
Lasă-ne datele pentru ...
Trimite
Trimite o cerere
x
Trimite o cerere
Facilități incluse
Aer condiționatConexiune internetLinii telefoniceVideo proiector cu mufă HDMIEcran de proiecțieMicrofoaneSistem sonorizare standardFlipchart
contact

Telefon: +40 372 080 080

Email: [email protected]

Întreabă echipa despre

Consultanță în evenimente

Oferim asistență în organizarea oricărui tip de eveniment și spații dotate modern. Vezi detaliile și programează o întâlnire cu echipa noastră!

Evenimente la Capital Plaza

Evenimente corporate

Săli elegante cu design clasic sau contemporan, WI-FI gratuit, modalități diverse de amenajare a spațiului. Acestea sunt detaliile de care are nevoie evenimentul tău de companie.

Află detalii

Evenimente la Capital Plaza

Evenimente speciale

Întâmpinare pe covor roșu. Un design original, stilat și foarte modern cu decoruri aurii și lumină naturală! O experiență memorabilă pentru tine și pentru invitații tăi.

Află detalii

©2024 Capital Plaza. Toate drepturile rezervate.