Evenimente speciale

Întâmpinare pe covor roșu. Un design original, stilat și foarte modern cu decoruri aurii și lumină naturală! O experiență memorabilă pentru tine și pentru invitații tăi.

x
Lasă-ne datele pentru ...
Trimite
Trimite o cerere
x
Trimite o cerere
Facilități incluse
Aer condiționatConexiune internetLinii telefoniceVideo proiector cu mufă HDMIEcran de proiecțieMicrofoaneSistem sonorizare standardFlipchart
contact

Telefon: +40 372 080 080

Email: [email protected]

Întreabă echipa despre

Consultanță în evenimente

Oferim asistență în organizarea oricărui tip de eveniment și spații dotate modern. Vezi detaliile și programează o întâlnire cu echipa noastră!

locatie-nunta
Capital Plaza Hotel București

Galerie foto

Parchet, mochetă și accente cu stil. Design clasic sau contemporan în tonuri de maro-verde sau crem, bej și vernil. Oferă-i evenimentului tău cele mai bune condiții.

Deschide galeria
locatie-botez
Săli de evenimente

Evenimentul tău merită să fie organizat în stil capital

Centrul de evenimente Capital Plaza cu 5 săli generoase poate fi împărțit în mai multe spații distincte. Află cum se adaptează cerințelor tale.

Vezi sălile

Totul a ieșit așa cum ne-am dorit; sala, aranjamentul, prestația personalului au fost ireproșabile. Vreau să vă mulțumesc pentru colaborare și pentru faptul ca am găsit înțelegere și sprijin pentru buna desfășurare a evenimentului.
Diana Niculae
Țin să vă mulțumesc pentru tot sprijinul și profesionalismul de care ați dat dovada în pregătirea evenimenului nostru. Ne-am bucurat de niște clipe minunate alături de cei dragi într-un cadru deosebit, unde am fost serviți de către colegii dvs de o manieră impecabilă. Mulțumim întregii echipe!
Fam. Romașcanu
Mulțumim pentru sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment. Așa cum am menționat și la telefon, ne-am simțit bine și drept urmare Capital Plaza va fi prima noastră opțiune pentru organizarea botezului de anul viitor.
Fam. Militaru
<
>
Oferte speciale

Achita sejurul la Hotel Capital Plaza cu tichete de vacanta!

Pentru a veni in intampinarea oaspetilor cu toate optiunile de plata, incepand cu data de 23.06.2020, Hotel Capital Plaza accepta plata totala/partiala a serviciilor hoteliere cu bonuri valorice (tichete/vouchere de vacanta), in conditiile prevazute de Le
Află detalii

tichete de vacant

©2024 Capital Plaza. Toate drepturile rezervate.