Evenimente speciale

Întâmpinare pe covor roșu. Un design original, stilat și foarte modern cu decoruri aurii și lumină naturală! O experiență memorabilă pentru tine și pentru invitații tăi.

x
Lasă-ne datele pentru ...
Trimite
Trimite o cerere
x
Trimite o cerere
Facilități incluse
Aer condiționatConexiune internetLinii telefoniceVideo proiector cu mufă HDMIEcran de proiecțieMicrofoaneSistem sonorizare standardFlipchart
Întreabă echipa despre

Consultanță în evenimente

Oferim asistență în organizarea oricărui tip de eveniment și spații dotate modern. Vezi detaliile și programează o întâlnire cu echipa noastră!

locatie-nunta
Capital Plaza Hotel București

Galerie foto

Parchet, mochetă și accente cu stil. Design clasic sau contemporan în tonuri de maro-verde sau crem, bej și vernil. Oferă-i evenimentului tău cele mai bune condiții.

Deschide galeria
locatie-botez
Săli de evenimente

Evenimentul tău merită să fie organizat în stil capital

Centrul de evenimente Capital Plaza cu 5 săli generoase poate fi împărțit în mai multe spații distincte. Află cum se adaptează cerințelor tale.

Vezi sălile

Totul a ieșit așa cum ne-am dorit; sala, aranjamentul, prestația personalului au fost ireproșabile. Vreau să vă mulțumesc pentru colaborare și pentru faptul ca am găsit înțelegere și sprijin pentru buna desfășurare a evenimentului.
Diana Niculae
Țin să vă mulțumesc pentru tot sprijinul și profesionalismul de care ați dat dovada în pregătirea evenimenului nostru. Ne-am bucurat de niște clipe minunate alături de cei dragi într-un cadru deosebit, unde am fost serviți de către colegii dvs de o manieră impecabilă. Mulțumim întregii echipe!
Fam. Romașcanu
Mulțumim pentru sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment. Așa cum am menționat și la telefon, ne-am simțit bine și drept urmare Capital Plaza va fi prima noastră opțiune pentru organizarea botezului de anul viitor.
Fam. Militaru
<
>
Oferte speciale

Cazare gratuită pentru petrecerile de botez

Descoperă care sunt beneficiile pe care le primești la organizarea petrecerii de botez în centrul nostru de evenimente.
Află detalii

lb 001

©2018 Capital Plaza. Toate drepturile rezervate.