Business cu aer familiar

Capital Plaza este un hotel construit de oameni de business pentru oameni de business. Vei descoperi servicii excelente, spații unice, interioare cu personalitate dar și experiența noastră recunoscută local.

x
Lasă-ne datele pentru ...
Trimite
Rezervă
x
Capital Plaza Hotel București

Angajamentul nostru

Ne dorim să oferim oaspeților noștri un loc unde se pot simti cu adevărat în largul lor. Scopul nostru este să le punem la dispoziție camere de diverse tipuri sau apartamente, cu lumină naturală din plin și spații originale pentru întâlniri și evenimente - totul într-o atmosferă clasic-contemporană care respectă trecutul istoric al locului pe care ne aflăm și spiritul culturii din care facem parte. Împreună cu echipa noastră de specialiști pasionați am conceput un hotel care poate fi mai mult decât o casă de oaspeți, astfel încât să asigure o experiență de excepție.

 

When I need to write any type of texts I feel desperate. Writing is my weak point, so I often search for how to write the best content fast, relevant and great. Fortunately, this article contains some useful tips and tricks and links. With the help of Edubirdie, I don't have any problem with such assignments.
Capital Plaza Hotel București

Interioare cu personalitate

De la arhitectura clasică cu accente moderne, la spațiile spectaculoase, de la prețuirea valorilor fundamentale la întâmpinarea ospitalieră. Toate surprind și fac din Capital Plaza unul dintre cele mai elegante hoteluri din capitală.
 

servicii-hotel-capital-plaza

Memorabil

În secolul XIX, pe locul hotelului era marcată limita de nord a Bucureștilor. Respectăm moștenirea istorică în designul contemporan și în denumirile sălilor de evenimente.
hotel-capital-plaza-9

Estetic

Ușa rotativă, scara elicoidală lucrată manual, lifturile panoramice care dezvăluie orașul, decoratiunile restaurate cu valoare culturală - arhitecții noștri le-au tratat cu multă grijă și atenție deosebită.
hotel-capital-plaza-10

Prietenos

Prețuim confortul în cele mai mici detalii. Dar și culori și texturi care redau o ținută încântătoare hotelului. Prin urmare, am folosit elemente care se îmbină armonios: sticlă, metal, marmură și lemn de nuc.
hotel-capital-plaza-11
Premii

Nominalizările ne onorează. Alegerea oaspeților contează.

Când experiența noastră în industria ospitalității din România este recunoscută, suntem onorați și împărțim aceste premii cu oaspeții noștri - care ne sunt și prieteni.

Romanian Top Hotels 2018

Hotel Tourism & Leisure Investment Conference este competiția anuală pentru industria ospitalitatății din România. Capital Plaza Hotel a fost recompensat cu locul 3 in categoria hoteluri de 4* neafiliat unui lant international.

Romanian Top Hotels 2016

Capital Plaza Hotel a fost apreciat pentru calitatea serviciilor sale. Pe 26 mai 2016, la competiția anuală pentru industria ospitalității din România, Hotel Tourism & Leisure Investment Conference, hotelul a fost recompensat cu premiul 3 la categoria 4****.

Romanian Top Hotels 2015

Pe 6 mai 2015 a avut loc competiția anuală pentru industria ospitalitatății din România, Hotel Tourism & Leisure Investment Conference. Dintre cele 15 hoteluri de 4**** finaliste, Capital Plaza Hotel a fost recompensat cu locul 2.

©2024 Capital Plaza. Toate drepturile rezervate.