Camera Executive

Este reconfortantă - cu spațiu dedicat de relaxare, pat matrimonial, canapea și fotolii, într-un cadru  pana la 45 mp. O parte dintre camerele Executive oferă balcon, baie cu cadă și se pot conecta cu camera alăturată.

x
Lasă-ne datele pentru ...
Trimite
Rezervă
x
Facilități incluse
Pat matrimonial, canapea și fotoliiInternet rapid și WI-FI gratuitPosibilitate conectare cu camera alăturată (în unele camere)Balcon (în unele camere)TVBirou de lucruCutie de valoriFacilități pentru ceai și cafeaEspressor cafea (în unele camere)MinibarAer conditionatLinie telefonică directă în cameră și în baieBaie cu cadă și bideu (în unele camere)Cântar de baieHalat de baie și papuciProduse cosmeticeOglindă cosmeticăUscător de părControl acces centralizat (Card de acces)
Întreabă echipa despre

Alte servicii

Recepție, room service între 07:00 - 23:00, concierge, mic dejun bufet internațional, ziare și reviste, business center, sală de fitness, parcare subterană păzită (25 locuri cu plată), asistență în organizarea evenimentelor. La cerere: apel de trezire, serviciu de spălătorie (cu plată) pătuț pentru copil sau pat suplimentar (cu plată).

Capital Plaza Hotel București

Galerie foto

Atmosferă elegantă. Accente moderne. Tonuri calde de verde-crem.Trăiește o experiență capitală!
Deschide galeria
camera executive gallery
camera executive gallery

©2024 Capital Plaza. Toate drepturile rezervate.