Evenimente corporate

Săli elegante cu design clasic sau contemporan, WI-FI gratuit, modalități diverse de amenajare a spațiului. Acestea sunt detaliile de care are nevoie evenimentul tău de companie.

x
Lasă-ne datele pentru ...
Trimite
Trimite o cerere
x
Trimite o cerere
Facilități incluse
Aer condiționatConexiune internetLinii telefoniceVideo proiector cu mufă HDMIEcran de proiecțieMicrofoaneSistem sonorizare standardFlipchart
contact

Telefon: +40 372 080 080

Email: [email protected]

Întreabă echipa despre

Consultanță în evenimente

Oferim asistență în organizarea oricărui tip de eveniment și spații dotate modern. Vezi detaliile și programează o întâlnire cu echipa noastră!

Vezi planul sălilor
organizare-evenimente-corporate
Capital Plaza Hotel București

Galerie foto

Parchet, mochetă și accente cu stil. Design clasic sau contemporan în tonuri de maro-verde sau crem, bej și vernil. Oferă-i evenimentului tău cele mai bune condiții.

Deschide galeria
organizare-evenimente-corporate-bucuresti
Săli de evenimente

Evenimentul tău merită să fie organizat în stil capital

Centrul de Conferințe Capital Plaza cu 5 săli de evenimente poate fi împărțit în mai multe spații distincte. Află cum se adaptează cerințelor tale.

Vezi sălile

Oferte speciale

Achita sejurul la Hotel Capital Plaza cu tichete de vacanta!

Pentru a veni in intampinarea oaspetilor cu toate optiunile de plata, incepand cu data de 23.06.2020, Hotel Capital Plaza accepta plata totala/partiala a serviciilor hoteliere cu bonuri valorice (tichete/vouchere de vacanta), in conditiile prevazute de Le
Află detalii

tichete de vacant

©2024 Capital Plaza. Toate drepturile rezervate.