Kubler Kaffee


Capital Plaza » Servicii & Facilitati » Kubler Kaffee

Cafeneaua Kubler reinventeaza istoria cafenelei de altadata aducand-o in contemporan. Odinioara loc de intalnire a intelectualilor bucuresteni, mediul preferat al boemei de acum mai bine de 100 de ani, astazi isi propune sa aduca impreuna oaspeti in cautarea unei oaze de inspiratie si relaxare.

Poti sa te refugiezi, privind detasat prin geamul larg al cafenelei spectacolul orasului, cufundat intr-un fotoliu de culoare optimista si care te alinta cu textura fina.

Fie ca alegi sa iti citesti ziarul de dimineata alaturi de o cafea cu personalitate sau un ceai inmiresmat sau alegi sa te intalnesti cu un partener la un cocktail sau o inghetata gata oricand sa te surprinda si sa iti creasca pofta de viata, vom reusi sa iti influentam ziua in bine de fiecare data.

Diminetile pe terasa ca intr-o oaza verde, intima si primitoare, sunt de asemenea un refugiu relaxant in toiul verii care deja stapaneste orasul.


Capital Plaza » Servicii & Facilitati » Kubler Kaffee

Rezervare

Verifica disponibilitatea

Nou!Rezervari de mese


Restaurant1880
BrasserieNewsletterLocalizare
Situat in centrul Bucurestiului, intre Piata Victoriei si Dorobanti, hotelul Capital Plaza se afla...
Restaurantul 1880
Meniuri (pdf): Meniu a la carte | Meniu Business LunchIntr-o atmosfera originala, cu accente...
The Brasserie @Capital Plaza
Meniuri (pdf): Meniu a la carte | Meniu Business LunchMancarea proaspata, personalul prietenos...
Kubler Kaffee
Cafeneaua Kubler reinventeaza istoria cafenelei de altadata aducand-o in contemporan. Odinioara loc de...
Evenimente
In cadrul Hotelului Capital Plaza se pot organiza atat evenimente corporate cat si evenimente sociale.Nunta este mai mult decat o petrecere, este un eveniment special, capital.Iar cand aceasta are...
Stiati ca
Pe locul unde este hotelul Capital Plaza, pe la anii 1800 era limita orasului, asa numita Bariera a Herastraului. In a doua jumatate a secolului 19 "Bucurescii" aveau sa primeasca aici o artera...