Cazarea perfectă pentru participanții la evenimentele business din București

x
Lasă-ne datele pentru ...
Trimite
Rezervă
x
-->
-->
-->

Călătorului în scop de afaceri la București i se potrivește ca o mănușă cazarea în centrul orașului, unde are la dispoziție o serie de mijloace de transport care să îl ajute să ajungă în cel mai scurt timp la evenimentul business de interes. În special în perioada următoare, cazarea în București va avea un grad ridicat de ocupare, căci urmează să se desfășoare o serie de evenimente importante pentru antreprenori, persoane din industria IT și comunicare, sau manageri care sunt interesați să afle cele mai noi trenduri din zona de marketing și PR. De aceea, este recomandat să îți rezervi din timp cazarea în București de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara nr 54, la Hotel Capital Plaza!

 

Hotel Capital Plaza este un hotel modern, cu servicii și facilități de 4 stele, aflat într-o zonă centrală din sectorul 1 al Bucureștiului. De la Hotel Capital Plaza poți ajunge în numai câteva minute de mers pe jos la Piața Victoriei și Guvernul României, sau la Piața Romană, de unde începe bulevardul Magheru. Ambele piețe sunt puncte importante ale orașului, și au stații de metrou. Metroul bucureștean este cel mai rapid mijloc de transport în comun, care conectează cele mai importante zone ale orașului. Programul său de funcționare este zilnic, de la 5:00 AM - 11:00 PM.

 

Având în vedere localizarea sa centrală, dar și după ce vei descoperi camerele pe care hotelul le are la dispoziție, precum și serviciile pe care le oferă, te vei convinge că Hotel Capital Plaza este cea mai atrăgătoare cazare din București pentru călătoria ta în scop profesional!


 

Cazare în București în 3 tipuri de camere spațioase și un apartament cochet


 

De îndată ce ai pășit în lobby-ul hotelului, vei observa două dintre restaurantele care deja au devenit extrem de apreciate în zonă: The Brasserie și Kubler Kaffee. Asta deoarece, pe lângă atmosfera destinsă și rafinată pe care o au, meniul a la carte, comun celor două restaurante, are întotdeauna preparate proaspete, variate și delicioase, ce fac deliciul celor care vin în pauza de prânz să se delecteze cu oferta zilei. Preparatele din meniu pot fi comandate și prin room-service de către oaspeții hotelului.

 

Trecând de cele două localuri, vei ajunge la recepție, unde echipa hotelului te va întâmpina cu zâmbetul pe buze :) După verificarea  rezervării, vei fi condus spre spațiul de cazare pe care l-ai ales. Această experiență, aparent banală, dă prilejul de a observa scara de marmură, peretele de sticlă ce dă în mica grădină de vară, accentele de culoare și plantele decorative, toate elementele ce îți vor crea o stare pozitivă, de calm și relaxare, de care are nevoie orice călător de business!

Ai la alegere 3 tipuri de camere ultra confortabile și un apartament spațios și atrăgător. Cromatica predominantă în toate spațiile de cazare ale hotelului este formată din culori fresh, dar clasice în același timp, precum nuanțe deschide de verde, bej, crem și alb; o combinație care crează o atmosferă primitoare și stilată. Descoperă cazarea din București care îți va crea o experiență capitală!

 

Apartamentul are peste 15 facilități incluse, pentru a asigura o ședere cât mai plăcută pe parcursul sejurului la București. Cu o suprafață de 34 de metri pătrați, apartamentul este format din dormitor, unde patul matrimonial îți va asigura un somn liniștit și odihnitor (eventual în fața TV-ului LCD), și o zonă de living, cu fotoliu și canapea comode, TV LCD, DVD player, mini bar, espressor de cafea. Internetul gratuit de mare viteză nu lipsește din nicio încăpere a hotelului.

Camera standard, fie cu pat matrimonial, fie cu două paturi single, birou de lucru, TV LCD, cutie de valori, și o suprafață de 17 metri pătrați, îți crează starea de calm și liniște de care ai nevoie după o zi încărcată, în care ai participat la întruniri, conferințe sau traininguri.

Camera superioară, cu priveliște spre Bulevard, este un pic mai mare decât cea standard (are 20 de metri pătrați), și drept dotări, are pat matrimonial, TV LCD, mobilier modern, seif, birou de lucru, facilități pentru cafea și ceai, mini bar ș.a. Este spațiul perfect de relaxare și odihnă, care îți va da și inspirația necesară pentru îndeplinirea obiectivelor pe care le aveai setate în momentul plecării în vizită la București.

Camera excutive, dintre care o parte poate avea balcon sau se poate conecta cu o cameră alăturată, este cea mai spațioasă cameră. Conține pat matrimonial și o zonă de relaxare, cu canapea și fotolii. Nici de aici nu lipsesc mini barul, biroul de lucru, espressorul, seiful, aparatul de aer condiționat.

Odată ce te-ai cazat, este momentul pentru un moment de relaxare înainte de a porni spre unul dintre evenimentele business din oraș pentru care ai venit.

 

 

Evenimente business importante în București

 

 

În perioada imediat următoare, o serie de evenimente de interes pentru antreprenori, manageri, oameni de afaceri, se vor desfășura în apropierea hotelului Capital Plaza, astfel:

 

  • Între 27 și 28 mai are loc mult așteptatul GPeC Summit, un eveniment important dedicat industriei de e-commerce și marketing digital, care promite să prezinte recomandări imediat aplicabile pentru dezvoltarea afacerii de e-commerce a participanților. Evenimentul va avea loc la Teatrul Național din București, situat la Piața Universității.
  • 28-29 mai - trainingul First Time Manager, un training practic care se adresează liderilor de echipă și tuturor celor care își doresc să fie la zi cu cele mai noi și eficiente modele de management contemporan. Evenimentul va avea loc la Hotel Athenee Palace Hilton de pe strada Episcopiei 1-3, adică în zona Romană, unde se poate ajunge cu metroul sau cu autobuzele 131,301,331. Distanța dintre cazare și locul evenimentului este de aproximativ 1.5 km, adică 20 de minute de mers pe jos!
  • Tot pe 28 mai, are loc și Gala Finaliștilor Effie 2019, un eveniment prezentat de Kaufland și Phillip Morris Trading. Acest eveniment se desfășoară la ARCUB Gabroveni, în centrul vechi al capitalei, unde se poate ajunge cu ușurință cu metroul. Coborârea de face la stația Universitate, iar apoi se merge pe jos 400 de metri. Participarea la gală este gratuită, însă este necesară rezervarea locului în sală.   
  • Pe 29 mai, tot la ARCUB Gabroveni, are loc evenimentul Best Marketing 2019, o conferință pentru specialiștii din marketing, comunicare și publicitate care vor să se conecteze cu lideri din industrie.
  • Pe 4 iunie, grupul de presă BURSA şi Swiss WebAcademy organizează prima ediţie a Conferinţei internaţionale de dialog public-privat cu tema "Cybersecurity Romania - Bucharest Talks", începând cu ora 09:30 la Aula Magna din cadrul Academiei de Studii Economice, Piaţa Romană nr. 6.

 

Nu rata aceste evenimente importante!

Te așteptăm la Hotel Capital Plaza din centrul Bucureștiulu! Confortul de 4 stele, calitatea serviciilor și proximitatea față de evenimentele de business importante din Capitală transformă această cazare din București într-o experiență utilă, confortabilă și memorabilă! Așteptăm rezervarea ta - grăbește-te! Mai sunt doar câteva camere libere!

 

©2024 Capital Plaza. Toate drepturile rezervate.