Hotel în București, central, de 4 stele: o experiență Capital Plaza

x
Lasă-ne datele pentru ...
Trimite
Rezervă
x

Bine ai venit în București, capitala României, orașul cu cea mai mare clădire administrativă din lume, Palatul Parlamentului, și multe alte clădiri și obiective turistice faimoase pentru arhitectura neobișnuită, uneori de-a dreptul bizară. În acest oraș eclectic, unde clădirile vechi și cele noi sunt juxtapuse în moduri inedite, unii călători s-ar putea întreba care hotel să aleagă pe durata șederii. Dacă apreciezi designul modern, sofisticarea și creativitatea, o locație centrală, serviciile de 4 stele și facilitățile excelente, atunci Hotel Capital Plaza ar trebui să fie pe lista ta cu cele mai atractive hoteluri din București!

 

Hotelul Capital Plaza este un hotel de afaceri modern, care oferă servicii impecabile și care, în interior, ascunde detalii stilate de design, care îi dau hotelului o personalitate fermecătoare.

 

Vei găsi elegantul Hotel Capital Plaza coborând la stația de metrou Piața Victoriei și apoi făcând o plimbare de 4 minute pe bulevardul Iancu de Hunedora, sau luând direct una dintre cele 8 linii de autobuz care au stație de oprire la două minute distanță față de hotel. Adresa exactă este Blvd. Iancu de Hunedoara 54, sector 1, fiind singurul hotel de 4 stele din Bucuresti din această zonă centrală. Hai să pășim înăuntru și să descoperim toate elementele care fac ca Hotel Capital Plaza să fie una dintre cele mai bune locuri de cazare din București!

 

Surprizele plăcute din detalii

 

Odată ce ești înăuntru, în stânga ta vei găsi The Brasserie, un spațiu primitor cu o atmosferă relaxată și o bibliotecă de vinuri. Designul acestei biblioteci de vinuri conferă Braseriei o dispoziție jucăușă - în plus, conține sticle premium de vin din diferite regiuni ale României, precum și vinuri fine importate din Moldova, Italia, Franța, Spania, Germania. Poți să vezi online meniul de vinuri, astfel încât să știi ce să comanzi mai întâi atunci când ești cazat în acest hotel deosebit din București!

 

Braseria este populară la nivel local, datorită meniului special de prânz, cu mâncăruri sănătoase, delicioase și variate, inclusiv salate și sandvișuri. Meniul are, de asemenea, pizza, paste, burgeri și deserturi, iar calitatea preparatelor care sunt servite este întotdeauna excepțională. Braseria este un loc perfect pentru un prânz de afaceri sau doar pentru o gustare rapidă înainte de a pleca la întâlnirile tale. Multe persoane care lucrează în zona din jurul acestui hotel din București vin în pauza de prânz la The Brasserie pentru meniul zilei.

 

În partea dreaptă, vis-a-vis de The Brasserie, vei vedea Kubler Kaffee, un colț elegant în care se servesc specialități de cafea și ceai, precum și supe savuroase și antreuri tentante. Meniul à la carte este cel de la The Brasserie, deci dacă nu găsești un loc la masă acolo, poți să iei un loc confortabil pe una dintre canapelele din catifea bleumarin din cafenea. Pereții din Kubler Kaffee sunt decorați cu un tapet interesant, care ilustrează siluetele specifice cameelor, de culoare galben-muștar pe un fundal alb și maro închis, care reușește să creeze o atmosferă aparte în această cafenea confortabilă.

 

Trecând pe lângă bar și recepție, vei vedea imediat scara elicoidală din marmură albă, care urcă până la primul etaj unde se află sălile modulare de evenimente. Dar nu urca încă pe scări!

 

Rămânem la parter, pentru a descoperi încă două surprize: Restaurant 1880 și o terasă intimă care se ascunde dincolo de un perete înalt de sticlă. Terasa pare să fie locul perfect unde să îți savurezi băutura care te umple de energie într-o dimineață însorită. Iedera verde de pe peretele terasei creează o dispoziție minunată; în plus, se asortează cu designul și culoarea scaunelor de aici!

 

La intrarea în Restaurantul 1880 vei observa un întreg perete pe care este imprimată filosofia care reprezintă cel mai bine designul restaurantului, precum și bucătăria sa: "Cea mai mare bogăție pe care Omul o posedă este propriul trecut (...)".Pășește înăuntru și descoperă atmosfera bogată și aromată din restaurant! Acesta este locul perfect pentru o cină romantică, după cum vei descoperi în meniul încântător.

Ca element de design unic, în Restaurant 1880 vei vedea coloanele originale din secolul al XIX-lea! Acestea au fost salvate și restaurate. Capitelurile pictate cu auriu sunt încă un detaliu rafinat care îți înalță starea de spirit la Hotel Capital Plaza, făcând ca Restaurant 1880 să fie un local memorabil într-unul dintre cele mai proaspete hoteluri din București!

 

Cazare la hotel in Bucuresti: stil și confort la Capital Plaza

 

Capital Plaza Hotel nu este un hotel mare, dar nu este nici hotel butic - este cazarea perfectă, cu cinci etaje elegante și moderne. Camerele sunt liniștite și toate prezintă aceeași paletă relaxantă de culori: verdele, albul, bejul și negrul se amestecă frumos și creează un cadru caracterizat prin bun gust, care ajută să te destinzi după o zi plină.

Există trei tipuri de camere (standard, superior și executiv) și un tip de apartament care oferă o experiență Capitală, mulțumită facilităților incluse: internet de mare viteză gratuit, televizor LCD, minibar, ceai și cafea gratuite, acces centralizat, cosmetice gratuite, seif, birou. Unele camere au vedere spre bulevardul Iancu de Hunedoara, iar altele au vedere spre terasa interioară cochetă. De la 7:00 până la 11:00, se poate comanda room service de la telefonul din cameră.

Paturile confortabile și izolarea fonică asigură un somn bun, netulburat de zgomot.

Dimineața, micul dejun tip bufet internațional din Restaurant 1880 te va umple cu energie, la fel ca și sala de fitness la care au acces gratuit toți oaspeții hotelului!

Centrul de afaceri, ziarele și revistele sunt, de asemenea, gratuite pentru oaspeții acestui hotel din București.

Urcă-te în unul dintre cele două ascensoarele panoramice și mergi până parter, admiră priveliștea și pregătește-te pentru o nouă zi în București! Pentru confortul tău, Hotel Capital Plaza are și un loc de parcare, subteran, care este păzit 24/24. Spațiul subteran de parcare are 25 de locuri. Când te-ai cazat la Hotel Capital Plaza, ascuns chiar în centrul orașului, timpul este de partea ta. și ziua nu poate să-ți meargă altfel decât plină de succes!

Rezervă direct pentru prețuri speciale și reduceri! 

©2024 Capital Plaza. Toate drepturile rezervate.