Cum să îți petreci timpul liber în București

x
Lasă-ne datele pentru ...
Trimite
Rezervă
x
-->
-->
-->

Pentru călătorul de afaceri sau leisure, cand se ivește ocazia pentru a petrece puțin timp liber în București, este momentul să profite din plin. Atunci când alegi cazare în București la Hotel Capital Plaza, ai toate avantajele unui hotel ultra central: ești aproape de toate destinațiile turistice pe care nu ar trebui să le ratezi. În plus, te bucuri de facilități de 4 stele la numai câteva minute de centru, aproape de muzee, restaurante, parcuri și multe altele. Trebuie doar să îți faci timp în program pentru a-ți desfăta privirea și simțurile, vizită după vizită. 

Cum să te bucuri de timp liber în București în funcție de ce ți-ai dori să vizitezi

Bucureștiul pune la dispoziția călătorilor nenumărate destinații urbane ce merită explorate. Restaurante cu aer boem sau rooftopuri cu panorame superbe; grădini ascunse de trafic și căldură; muzee pline de exponate și artă pentru iubitorii de frumoș; cluburi și pub-uri perfecte pentru o noapte în oraș. Pentru a-ți fi mai simplu să te organizezi cu timpul pentru a vedea cât mai multe, ți-am pregătit o mică listă organizată în funcție de ceea ce ți-ai dori să experiementezi pe timpul cazării în București. 

 

#1 Ce muzee poți vizita în capitală

Situat în Piața Victoriei, la doar câteva minute de mers pe jos de Hotel Capital Plaza, Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa” este unul dintre cele mai apreciate din țară. El se laudă cu o colecție impresionantă de exponate extrem de bine realizate. Un pic mai jos, pe Calea Victoriei, poți explora în voie, în timpul orelor de vizită, Muzeul de Istorie si Arta al Municipiului Bucuresti și Muzeul National de Arta al Romaniei. Fiecare dintre ele te va surprinde cu spectaculoase coleții de artă și o arhitectură interbelică fermecătoare. Îți garantăm că șederea ta pe timpul cazării în București va deveni brusc mult mai frumoasă!

 

#2 Unde poți savura preparate delicioase

Când ți-e poftă de ceva delicios, prima noastră recomandare este, desigur, Restaurantul 1880 din cadrul Hotelului Capital Plaza. Aici, mesele prind viață și te duc într-o călătorie a aromelor internaționale, fie că sunt de plăcere sau de afaceri. O altă alegere la fel de inspirată este însă și masa la Joseph by Joseph Hadad. Localul celebrului chef Bucureștean îmbină un spațiu modern cu preparate de fine dining și stilul art deco. Sigur merită cel puțin un desert aici, dacă deja ai planuri în altă parte.

 

#3 Unde ieși la dans și la distracție

Dacă ai timp liber în București, cu siguranță nu trebuie să ratezi ocazia de a ieși la dans. Capitala abundă în localuri de distracție pentru toate vârstele, gusturile și genurile muzicale. Dacă ți-ai luat cazare în București la noi în hotel, te vei bucura să știi cât de aproape ești de acest tip de localuri. Centrul Vechi al orașului este viu în fiecare seară, aici poți descoperi pe fiecare străduță câte un pub sau club cu ritmuri de dans. În direcția opusă, spre nordul capitalei, vei descoperi cu ușurință locații high-end, precum Loft, Nuba și multe altele. În funcție de cum îți dorești să fie seara, ai din plin de unde alege!

 

Odată ce ai ales cazarea în București la Hotel Capital Plaza, te vei bucura nu doar de condiții și facilități de 4 stele excelente, ci și de avantajul poziționării centrale, aproape de o multitudine de obiective de vizitat și alte locuri de distracție sau relaxare. Nu ezita să alegi un citybreak în capitală, la noi în hotel, și să descoperi farmecul Bucureștiului!

 

©2024 Capital Plaza. Toate drepturile rezervate.