Ghid de nuntă (partea 2) - Cum alegi locația de nuntă din București perfectă pentru ziua ta cea mare

x
Lasă-ne datele pentru ...
Trimite
Rezervă
x

Când vine vorba de organizarea nunții, știm perfect câtă atenție la detalii este necesară pentru transformarea acestei zile într-una cu adevărat memorabilă. În cadrul ghidului de nuntă care să ușureze stresul unei mirese, am acoperit deja în prima parte tendințele de nuntă ale anului 2020. Astăzi, în partea a doua, vom vorbi de fundația organizării nunții - alegerea locației de nuntă în București. 

Această decizie nu este niciodată ușor de luat și ține de o mulțime de considerente - disponibilitate la data stabilită, buget, locație, ușurința cu care invitații pot ajunge acolo, meniu, și multe altele. La Hotel Capital Plaza vei avea parte de o întâmpinare pe covor roșu, un design original, stilat, cu decoruri aurii și lumină naturală și o experiență memorabilă pentru tine și invitații tăi. Centrul de evenimente Capital Plaza cu 5 săli generoase poate fi împărțit în mai multe spații distincte, care se pot adapta cerințelor tale. 

 

Cum alegi locația de nuntă perfectă?

Dacă deja ai stabilit data zilei tale speciale, te-ai documentat cu privire la tendințele de nuntă pentru una modernă, e momentul să alegi și locul unde se va ține. Mai jos vei regăsi câteva sfaturi esențiale pentru alegerea locației de nuntă din București, ce te vor ajuta.

 

#1 Definește-ți bugetul. 

Când vine vorba de alegerea locației, cel mai important considerent este bugetul pe care ești dispus să îl aloci pe spațiu. Poți discuta această decizie cu partenerul, sau chiar cu familia - de multe ori, aceasta din urmă va dori să contribuie la ziua ta specială. Hotel Capital Plaza oferă în prețul locației și meniul de nuntă, cât și alte detalii - este de ajuns să ne contactezi, iar noi te vom ajuta cu o ofertă. 

 

#2 Stabilește un număr estimativ de invitați.

Fiecare locație de nuntă are o capacitate proprie. Sălile modulare de la Hotel Capital Plaza au o capacitate standard finită, însă pot fi așezate în funcție de cum ai nevoie, pentru a acomoda invitații tăi. În plus, suntem localizați chiar în centrul capitalei, la câteva minute de Piața Victoriei - astfel, va fi ușor pentru invitați să ajungă aici. 

 

#3 Stabilește detaliile.

Odată ce ai ales locația, stabilește cu partenerul tău detaliile pentru locație. Echipa Capital Plaza vă va ajuta să creați setup-up-ul și meniul perfect, din oferta noastră. 

Săptămâna aceasta, între 25 și 27 octombrie, în weekend, ne găsiți la Târg de nunți Mariage Fest - Palatul Parlamentului, Sala Unirii - vă așteptăm aici pentru a afla mai multe despre cum vă poate ajuta echipa și locația noastră în crearea nunții de vis. 

 

#4 Contacteaza echipa locației pentru mai multe detalii și întrebări.

La Hotel Capital Plaza, echipa noastră de nunți vă stă la dispoziție pentru mai multe întrebări și detalii care să vă ajute în luarea deciziei alegerii locației de nuntă din București. 

 

La Hotel Capital Plaza vei beneficia de tot ajutorul profesionist care să îți transforme nunta într-una memorabilă, demnă de povestit copiilor și nepoților peste ani și ani. Te așteptăm pe viitor cu următoarea parte, cea de-a treia, a ghidului de nuntă pentru o mireasă modernă. 

 

©2024 Capital Plaza. Toate drepturile rezervate.