Achita sejurul la Hotel Capital Plaza cu tichete de vacanta!

x
Lasă-ne datele pentru ...
Trimite
Rezervă
x

Pentru a veni in intampinarea oaspetilor cu toate optiunile de plata, incepand cu data de 23.06.2020, Hotel Capital Plaza accepta plata totala/partiala a serviciilor hoteliere cu bonuri valorice (tichete/vouchere de vacanta), in conditiile prevazute de lege.

Astfel, oaspetii se pot bucura de un sejur la hotelul nostru (in mod obligatoriu servicii de cazare, servicii de alimentatie publica) cu ajutorul tichetelor/voucherelor si cardurilor de vacanta Sodexo (Sodexo Turist Pass), Edenred (Ticket Vacanta) si Up Romania.

Încasarea ticketelor de vacanță se poate face electronic pe baza unui card de credit sau sub formă de voucher pe suport de hârtie. Serviciile care pot fi achitate cu tichete de vacanta sunt urmatoarele:

Cazare fără mic dejun;
Cazare cu mic dejun;
Cazare cu demipensiune;
Cazare cu pensiune completă;

Tichetele de vacanţă sunt nominale şi se pot folosi doar de către titularul lor. Pentru acceptarea tichetelor de vacanta la plata serviciilor turistice, acestea trebuie sa respecte  următoarele criterii:

  • Tichetele sa fie pe numele persoanei care beneficiaza de vacanta;
  • Elementele de securitate ale tichetelor să fie vizibile şi în bună stare;
  • Codul de bare să fie intact;
  • Tichetele să fie în termenul de valabilitate (valabilitatea acestora este 1 an de zile);
  • Tichetele să nu fie distruse, perforate, capsate, lipite, îndoite sau pliate.

In functie de suma totala de plata a serviciilor turistice se evidentiaza urmatoarele situatii:

  • Valoarea serviciilor de plata este egala cu valoarea tichetelor de vacanta, caz in care se achita doar cu tichetele de vacanta;
  • Valoarea serviciilor de plata este mai mare decat valoarea tichetelor de vacanta, caz in care se va achita diferenta numerar/ordin de plata/card.
  • Valoarea serviciilor de plata este mai mica decat valoarea tichetelor de vacanta, caz in care este necesara adaugarea de servicii pana la egalul valorii tichetelor de vacanta. Legea prevede ca nu se poate achita rest in bani la tichetele de vacanta.

Nu se pot achita cu tichete de vacanta urmatoarele servicii: consum minibar, parcare, servicii restaurant si bar (fara servicii de cazare). Rezervarile cu plata în tichete de vacanță, le puteti adresa pe [email protected][email protected] sau la oricare dintre membrii echipei noastre.

Trimite o cerere:


©2024 Capital Plaza. Toate drepturile rezervate.