De ce să alegi o cazare în București în centrul orașului

x
Lasă-ne datele pentru ...
Trimite
Rezervă
x

Când plănuiești un city break, o călătorie de afaceri sau ai nevoie de o cazare în București, alege Hotel Capital Plaza. La noi vei găsi îmbinarea perfectă între un design surprinzător, camere confortabile de 4*, facilități moderne și multe altele. 

Fiecare călătorie are nevoie de locul perfect de desfășurare, cât și cazare, pentru a fi una memorabilă. Când te cazezi la Hotel Capital Plaza, te bucuri de localizarea din centrul orașului și de proximitatea cu unele dintre cele mai mari puncte de interes din capitală. 

 

Ce avantaje ai când alegi o cazare în București la Hotel Capital Plaza?

 

Ai vrea să fie cât mai centrală, dar să îți ofere și un somn odihnitor; să fie și aproape de obiective culturale importante, locuri de distracție și alte locuri de interes pentru tine, în funcție de tipul călătoriei tale. În egală măsură, ți-ai dori ca și mesele din locul de cazare să fie delicioase - la noi le primești pe toate! Credem cu tărie că fiecare călător modern merită să primească o experiență de cazare cât mai pozitivă și plină de farmec - de aceea la noi este locul perfect!

 

#1 Ai confort de 4* în camere chic, moderne, cu arhitectură spectaculoasă

Nu vrem să ne lăudăm singuri, însă în camerele noastre vei dormi și te vei odihni perfect pentru a te bucura de un boost de energie. Atunci când am creat arhitectura camerelor, ne-am dorit ca acestea să devină ca o a doua casă pentru fiecare oaspete - ni se spune des că am reușit să atingem acest obiectiv. În fiecare cameră te vei bucura de mobilier atrăgător și ultramodern, dotări la fel de moderne și tot confortul pe care ți-l doreai. 

 

#2 Ești aproape de o multitudine de puncte de interes

Hotel Capital Plaza este poziționat la câteva minute de Piața Victoriei și la aproximativ 15-20 de mers pe jos de centrul vechi al Bucureștiului. Poți să descoperi Calea Victoriei la pas, în plimbare, să te oprești la Muzeul Național de Artă Contemporană sau să te delectezi într-unul din localurile din centrul vechi - alegerea îți aparține!

 

#3 La Hotel Capital Plaza poți servi masa în alt restaurant de fiecare dată

La ora prânzului, suntem deja faimoși în zonă pentru meniurile delicioase pe care le servim oaspeților noștri. În funcție de stare și disponibilitate, poți servi micul dejun, prânzul și cina în alt loc cu totul! The Brasserie are aerul unui bistro mic, cochet și plin de stil și este perfectă pentru un prânz intim. Kubbler Kaffee poate acomoda ușor o masă de business sau una casual. Aici poți savura specialități de cafea și ceai, Internet rapid, ziare și reviste care te țin la curent cu noutățile, într-un cadru prietenos. Iar la Restaurant 1880, cina poate deveni un răsfăț delicios savurat într-un cadru elegant cu elemente originale de arhitectură. 

Ai 1000 de motive să alegi Hotel Capital Plaza de fiecare dată când ai nevoie de o cazare în București iar noi îți garantăm că te vei întoarce de fiecare dată cu aceeași  plăcere. Nu ezita să îți rezervi acum camera pentru următoarea ta vizită aici! 

 

©2024 Capital Plaza. Toate drepturile rezervate.