5 sfaturi pentru organizarea nunții la Hotel Capital Plaza

x
Lasă-ne datele pentru ...
Trimite
Rezervă
x

Când te pregătești de organizarea unei nunți, ai nevoie de tot suportul necesar pentru ca ziua ta să fie una desăvârșită și memorabilă. La Hotel Capital Plaza vei găsi sălile perfecte pentru a organiza o nuntă așa cum ți-ai imaginat-o mereu, cât și suportul organizatoric al unei echipe dedicate să te ajute în a-ți transpune viziunea în realitate. 

 

Hotel Capital Plaza îți oferă nu doar locația de organizare a nunții perfectă, ci și o serie de sfaturi care să te ajute la planificarea evenimentului tău de basm. În plus, vara aceasta ți-am pregătit o ofertă imbatabilă dacă alegi să faci o nuntă în centrul orașului, la hotelul nostru. 

 

5 sfaturi de organizare a nunții

 

Știm prea bine ce înseamnă presiunea unei nunți - de la lista de invitați, la alegerea locației, a meniului, a rochiei și a costumului și multe altele. Fiecare din aceste detalii este esențial pentru ca ziua să fie cu adevărat magică. Urmând sfaturile de mai jos pentru meniul de nuntă, restaurantul de nuntă și altele, te vei asigura că totul va merge în ziua ta cea mare ca pe roate. 

 

#1 Alege un interior natural

Una dintre tendințele de nuntă ale acestui an constă în aducerea elementelor de exterior în interior. Ne referim aici la plante - mixuri de flori superbe și plante cu fructe, precum portocalii, de exemplu. Te poți juca lejer cu nuanțe de living coral - o culoare la modă anul acesta, ușor de combinat cu multe tipuri de pastel. Accentele botanice vor oferi cu siguranță atmosferei de nuntă un farmec aparte și romantic. 

 

#2 Torturi impunătoare și invitații ilustrate

Anul acesta se poartă torturile mari și impunătoare, decorate creativ. Te poți juca cu detaliile așa cum îți dorești pentru a impune tortului cât mai mult din personalitatea voastră de cuplu. În materie de invitații, ilustrațiile sunt tot mai populare în rândul cuplurilor ce vor să își declare dragostea unul pentru celălalt. Poți alege un design minimalist, de inspirație retro-vintage sau altele, toate ilustrate cât mai estetic. 

 

#3 Alege un bufet creativ

În tendințele de organizare nuntă, meniurile tradiționale au pierdut teren în fața celor mai creative, de tip bufet suedez. În acesta poți include un mix de preparate cât mai gustoase, de la mezeluri, fructe, la multe altele. 

 

#4 Muzica trebuie să reprezinte gustul și abilitățile tale de dans

Playlist-urile tradiționale de nuntă au fost înlocuite încet în timp de mixuri muzicale eclectice, care să reflecte gusturile mirilor în muzică. Anul acesta, noi îți propunem să faci o selecție muzicală în funcție de preferințele tale, acoperind însă și gusturile invitaților tăi. Astfel, toată lumea este mulțumită.

 

#5 Profită de echipa de organizare nuntă de la Hotel Capital Plaza

Oferta noastră de nuntă pentru această vară include în ea nu doar meniul, barul, covorul roșu și cazarea, ci și consilierea noastră în organizarea evenimentului tău de vis. Astfel, pas cu pas, vom prelua presiunea organizării de pe umerii tăi și ne vom ocupa de detalii, pentru o zi impecabilă. Mai mult, decorul retro-chic plin de culoare și detalii arhitecturale atent selecționate îți vor oferi un cadru perfect pentru pozele de nuntă, și la fel de bun pentru o serie de imagini cu adevărat instagramabile. 

Alege serviciile de organizare nuntă de la Hotel Capital Plaza și bucură-te de o zi demnă de povestit nepoților. Nu ezita să ne contactezi pentru mai multe detalii. 

 

©2024 Capital Plaza. Toate drepturile rezervate.