Oferte de vară pentru nuntă și botez la hotel în București

x
Lasă-ne datele pentru ...
Trimite
Rezervă
x
-->
-->
-->

Vara este unul dintre sezoanele preferate pentru ocazii speciale precum o nuntă sau un botez, iar când alegi un hotel în București precum Hotel Capital Plaza, ai parte de o mulțime de avantaje. Ofertele noastre sunt gândite pentru a facilita organizarea unui astfel de moment memorabil din viața ta, iar cea pe care ți-am pregătit-o acum nu face excepție. 

 

Alege ofertele de vară de la Hotel Capital Plaza 

Știm prea bine ce înseamnă presiunea unei nunți sau a unui botez, precum și dorințele și asteptările care se conturează odată cu un astfel de moment; meniul trebuie să fie perfect, locația decorată pentru a reflecta gusturile și preferințele, unde cazăm invitații… iar lista poate continua.

Tocmai de aceea, în lunile iulie și august la Hotel Capital Plaza ai o ofertă specială pentru nuntă sau botez ce include toate serviciile și beneficiile necesare pentru ca evenimentul tău să fie unul de succes.

 

Ofertă nuntă duminica@Hotel Capital Plaza

O nuntă este una dintre cele mai speciale zile din viața unui cuplu, iar aștepările care vin cu această ocazie nu sunt deloc mici. Cât cei doi îndrăgostiți visează la viața care îi așteaptă împreună, organizarea unei nunți vine, de obicei, cu multă presiune. Astfel, oferta de duminică de la noi îți va asigura nu doar un meniu delicios și open bar-ul, ci și: set meniu, tort estiv, fețe de mese în diverse culori, huse și funde pentru scaune, scaune Chiavari, lumini decorative arhitecturale, covor roșu la intrarea în hotel, cazare cu mic dejun inclus, parcare subterană și o cină în restaurantul 1880 la aniversarea unui an de căsătorie. Dacă alegi această ofertă, costul va fi de 65 de euro/ persoană, sau 75, pentru meniul all inclusive.                            

Ofertă botez duminica@Hotel Capital Plaza

Fiecare nouă viață este un prilej de bucurie și celebrare. Tocmai de aceea, tinerii părinți își doresc întotdeauna ca botezul micuțului sau micuței lor să fie o zi plină de magie, dragoste și energie pozitivă. Astfel, când alegi să organizezi această zi la Hotel Capital Plaza, ai doar 59 de euro/ persoană, ofertă ce include: meniu, bar, consiliere în organizarea evenimentului, fețe de masă din tafta sau brocart, huse și funde pentru scaune, scaune Chiavari, schema sălii și lista invitaților, sala și ringul de dans, lumini arhitecturale, vitamin bar, tort festiv, degustare meniu, cazare gratuită în seara evenimentului, cu mic dejun inclus, parcare subterană.  

Ne-am dorit să venim în întâmpinarea tinerilor părinți pentru a acoperi cât mai mult din obligațiile pe care un botez le presupune, iar acest fapt se vede în fiecare beneficiu din ofertă. Cât voi sărbătoriți momentul important din viața tinerei familii, noi ne vom ocupa de detalii, pentru ca ziua ta să fie impecabilă.     

Nu ezita să ne contactezi la 0733 200 226 sau la [email protected] și să afli toate detaliile ofertei de vară și cum te putem ajuta în planificarea unui eveniment în stil cu adevărat Capital la un hotel în București plin de personalitate!

©2024 Capital Plaza. Toate drepturile rezervate.