Ghid de nuntă (partea 3) - Organizarea nunții - tendințe coafuri de nuntă 2020

x
Lasă-ne datele pentru ...
Trimite
Rezervă
x
-->
-->
-->

Organizarea unei nunți, atunci când ai la dispoziție ajutorul necesar, poate fi unul dintre momentele pline de entuziasm din viața ta. Deja visezi, ca mireasă, cu ochii deschiși - rochia perfectă, o coafură care te va face să arăți spectaculos, o locație de nuntă desprinsă dintr-o fantezie și… visul poate continua. La Hotel Capital Plaza poți avea parte de nunta perfectă - o locație modernă, chic, în centrul Capitalei, o echipă dedicată și un meniu… mmm, absolut delicios!

În ghidul de nuntă pe care vi l-am pregătit cu atâta migală și dedicare am acoperit deja în partea 1 tendințele organizării nunții în 2020, iar în partea a doua cum alegi locația de nuntă din București perfectă pentru ziua ta cea mare. Deja, jumătate din stresul de nuntă al mirilor s-a dus. Însă munca unei viitoare mirese nu se termină niciodată, iar imaginea din ziua nunții este unul dintre cele mai importante aspecte. Cu siguranță că rochia este deja aleasă, însă cum o pui în valoare și mai tare? Cu un hairstyling de nuntă impecabil - de altfel, și subiectul de azi al părții a 3-a a ghidului de nuntă oferit de Hotel Capital Plaza

Ce spun trendurile de coafuri de nuntă pentru anul 2020?

#1 Buchete de flori în păr

Întotdeauna sunt frumoase buchetele de flori cu care mergi spre altar, însă în 2020, experții ăn hairstyling de nuntă recomandă florile de buchet în parul mireselor. Acest tren fresh încurajează purtarea de flori mari și curajoase în păr, pentru un look romantic.

#2 Bențite cu perle sau pietricele

Nimic mai perfect de asortat zâmbetului radiant al miresei decât o coroniță încrustată cu mici pietricele prețioase sau perle. Glamuros și curajos, aceste accesorii de păr va deveni printre cele mai iubite în tendințele de nuntă ale anului ce urmează.

#3 Panglici și funde în părul mireselor

Ce look poate fi mai potrivit pentru a vă lega destinele decât unul legat cu panglică? Părul în acest sezon ce urmează va fi decisiv feminin, stilizat cu funde mari și legat înapoi, atât cu panglici matasoase, cât și cu catifea.

  #4 Nuanțe trandafirii în păr

Totul vine cu trandafiri - în special cu un machiaj de nuntă arată atât de frumos. Nuanțele moi și subtile de trandafiri vor fi aplicate pe părul mireselor în acest sezon, adăugând o căldură romantică ochilor și tenului. Aspectul este unul subtil care va permite frumuseții naturale să strălucească.

 La toate aceste superbe sugestii de hairstyling de nuntă pentru 2020, nu îți rămâne decât să adaugi un make-up diafan și să te bucuri de frumusețea organizării nunții fără niciun pic de stres. Pentru ultima parte, îți stăm la dispoziție - în decorul retro-chic modern de la Hotel Capital Plaza, frumusețea mireselor va radia multă fericire. 

 Rămâi alături de noi pentru cea de-a 4-a parte a Ghidului de nuntă!

 

©2024 Capital Plaza. Toate drepturile rezervate.